Firefly wint design award

Donderdag 09 mei 2024

Jaarlijks organiseert de International Interior Design Association de IIDA/HD Expo Product Awards voor nieuwe designproducten in de hospitality branche. Vorige week won het Amsterdamse merk Humble in de categorie Lighting (series/collections) met de lamp Firefly.
Firefly wint design award
Firefly wint design award Firefly wint design award

Humble ontwikkelt draadloze lampen die bedoeld zijn voor residentiële toepassing en professionele omgevingen zoals de horeca. In alle ontwerpen draait het om een langdurig gebruik en moderne gemakken. De armaturen zijn dimbaar in drie settings, draadloos oplaadbaar of zijn voorzien van groepsbediening met afstandsbediening.

 

De jury van de IIDA/HD Expo Product Awards  - bestaande uit verschillende experts uit de designindustrie - was enthousiast over het sfeervolle innovatieve design en functionele gebruik van de draadloze designlamp Firefly. Met de lamp wil Humble volgens founder Jorren Teertstra laten zien dat een designlamp met innovatief design een warme sfeer kan aanbrengen in elke ruimte. Met het armatuur wil Humble de sfeer van kaarslicht vangen in een designlamp. De lamp is volgens het bedrijf ideaal voor het gebruik in de horeca en op events vanwege de volgende eigenschappen: long life battery, warm en dimbaar, afstand bedienbaar, draadloos oplaadbaar en waterproof IP65.Links

www.humblelights.com

Tags

Nieuws, Interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, verlichting, lamp, licht, led, dim, design, ontwerp, armatuur, outdoorlamp, #humble, #firefly

Gerelateerd nieuws
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
Gregory Kukolj cgo Whoppah
Whoppah, online marktplaats voor tweedehands design, heeft Gregory Kukolj per 1 juni benoemd tot chief growth officer (cgo). Als bestuurder gaat over de strategie, marketing, het aantrekken van groeikapitaal en fusies en overnames.
lees verder
Orgatec 2024: de trends
Van 22 tot 25 oktober 2024 toont Orgatec de nieuwste ontwikkelingen, producten en trends die de arbeidswereld van morgen vormgeven. Volgens de organisatie is er een verschuiving naar het ontwerpen van open, gastvrije kantooromgevingen.
lees verder
Haute couture bij Foscarini
Voor de Milan Design Week van dit jaar wijdde Foscarini zijn showroom aan de nieuwe designstudio Habitus van Andrea Anastasio. De Italiaanse verlichtingsfabrikant toonde ook vijf nieuwe lampen die in 2023 op Euroluce werden gepresenteerd en vanaf dit jaar verkrijgbaar zullen zijn.
lees verder
Interieur Trend Event
Op 13 mei vindt in De Woonindustrie het Interieur Trend Event plaats. Een gelegenheid voor interieurprofessionals om de trends van dit seizoen te ontdekken tijdens een Trendlezing en Trendsafari langs de showrooms van De Woonindustrie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden