Doorstart HIS en Chapel Parket

Woensdag 08 mei 2024

Timberline International bv en Houtindustrie Schijndel bv (HIS), beter bekend onder Chapel Parket en Advance Floors, werden vorige maand failliet verklaard. Maar door overnames wordt er nu doorgestart.
Doorstart HIS en Chapel Parket

Op 2 april gingen de hout- en parketbedrijven op de Nieuwe Molenheide 20 in Schijndel - failliet. Nu wordt Hout Industrie Schijndel (HIS) overgenomen door Van Aarle Houtbedrijf (foto; website) uit Sint-Oedenrode, zo meldde het AD gisteren.

Het dochterbedrijf Timberline wordt niet door Van Aarle overgenomen. De curator geeft desgevraagd aan dat er waarschijnlijk met een andere partij een overeenkomst gesloten wordt om de parketlabels Chapel Parket en/of Advance Floors over te nemen. Dit wordt vermoedelijk begin volgende week bekend.

Directeur Erik van Aarle van het houtbedrijf neemt de productie (schaafmachines en droogkamers) in Schijndel, goodwill, het wagenpark, het intellectueel eigendom en een groot deel van het personeelsbestand, 30 van de 50 mensen blijven in dienst, over. De focus blijft dus liggen op het bewerken van hout. Van Aarle gaat geen parketvloeren leveren.Links

www.vanaarlehoutbedrijf.nl
www.avancefloors.com
www.chapelparket.com
www.timberline.nl
www.timberline.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, vloer, vloerbedekking, parket, houten vloer, parketteur, ambacht, failliet, faillissement, faling, insolventie, bankroet, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, 17152057, 17133024, #failliet, #doorstart, #herstart, #overname, #timberline, #houtindustrieschijndel, #his, #vanaarlehoutbedrijf, #avancefloors, #chapelparket

Gerelateerd nieuws
 
Terracotta vloer
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
FFD van start
De derde editie van de Flanders Flooring Days is maandag 13 mei van start gegaan. Het internationale evenement voor de vloerenindustrie in Vlaanderen loopt door tot en met donderdag.
lees verder
Coretec Essentials ook in badkamers
Wat is er essentieel bij een vloer? Je wil een sterke, makkelijke en vooral mooie vloer. Die liefst 100% water dicht is om ook in badkamer en keuken te kunnen passen. Coretec presenteert tevens nieuws tijdens de Flanders Flooring Days (FFD).
lees verder
 
Complete sets PVC traprenovatie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden