Speciale editie Swan stoel

Vrijdag 10 mei 2024

Fritz Hansen presenteert met trots een speciale editie van Arne Jacobsens Swan™-stoel in een volumineuze nieuwe wollen stof van Kvadrat. Deze uitvoering is tijdelijk leverbaar.
Speciale editie Swan stoel
Speciale editie Swan stoel Speciale editie Swan stoel

De Swan-stoel werd in 1958 ontworpen door Arne Jacobsen voor de lobby en loungeruimtes van het SAS Royal Hotel in Kopenhagen (later omgedoopt tot Radisson Collection Royal Hotel, Kopenhagen). In de loop der jaren is het ontwerp een toonbeeld van Deens design geworden, gekenmerkt door de afwezigheid van rechte lijnen.

 

De speciale versie van Swan heeft nog steeds dezelfde rondingen. Het nieuwe textiel van Kvadrat combineert volgens Fritz Hansen kleuren in een mathematisch weefsel dat subtiel van uiterlijk verandert bij veranderend licht. Een elegante bies van eersteklas aniline leder voegt een finishing touch toe die de vormen van de stoel accentueert. De stoel is zes varianten beschikbaar en verkrijgbaar tot eind december 2024.Links

www.fritzhansen.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, design, stoel, stoel, indoor, outdoor, fauteuil, #swan, #fritzhansen

Gerelateerd nieuws
Zes jaar cel ex-manager Steinhoff
Het boekhoudschandaal Steinhoff blijft voortduren. Opnieuw moet een ex-manager de gevangenis in wegens belastingontduiking.
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
Kettal van vele markten thuis
Fabrikant Kettal staat natuurlijk bekend om zijn (outdoor)meubelen. Het bedrijf maakt echter ook paviljoens en introduceert dit voorjaar een belcel, voor thuis of op kantoor.
lees verder
W. Schillig sluit herstructurering af
Goed nieuws voor W. Schillig, de insolventieprocedure die vorig jaar startte, wordt bijna afgerond. Dit geeft goede hoop voor de toekomst van de firma uit Opper-Franken.
lees verder
Gregory Kukolj cgo Whoppah
Whoppah, online marktplaats voor tweedehands design, heeft Gregory Kukolj per 1 juni benoemd tot chief growth officer (cgo). Als bestuurder gaat over de strategie, marketing, het aantrekken van groeikapitaal en fusies en overnames.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden