Familieruzie bij Schramm

Maandag 16 maart 2020

Er is heibel bij slaapkamerfabrikant Schramm Werkstätten. Mede-eigenaar Susanne Schramm heeft haar broer Alex aan de kant geschoven en de leiding van het familiebedrijf op zich genomen. Vanaf 1 april samen met Bernd Schellenberg.
Familieruzie bij Schramm

Schramm Werkstätten heeft vorige week aangekondigd dat Bernd Schellenberg (54, foto; Linkedin) is benoemd tot algemeen directeur van de onderneming. Vanaf 1 april 2020 gaat hij samen met Susanne Schramm (54) het bedrijf managen.

Bernd Schellenberg was eerder directeur Marketing en Sales voor de DACH-landen bij Leolux. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector heeft Schellenberg een uitgebreid netwerk opgebouwd met klanten, leveranciers en verenigingen.

Over het management en de aandeelhoudersstructuur van de beheermaatschappij Schramm GbR - Schramm Werkstätten en Schramm Holding - lijkt volgens Möbelmarkt het laatste woord echter nog niet gezegd. Axel Schramm (63), tevens actief als president van het verbond van de Duitse meubelindustrie, lijkt het ontslag niet zonder slag of stoot te accepteren en riep op tot dialoog om een ​​oplossing te vinden in het belang van het bedrijf. Alex' zoon Philipp (28) leidt sinds een jaar de door Schramm twee jaar geleden overgenomen meubelfabrikant Interlübke uit Rheda-Wiedenbrück.

Bij Schramm, dat over drie jaar een eeuw bestaat, werken ongeveer 200 mensen, in Rheda-Wiedenbrück circa 155.Links

www.interluebke.de
www.leolux.com
www.moebelindustrie.de
www.schramm.ag

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, meubel, slaapkamer, kast, commode, bed, ledikant, matras, bodem, bedbodem, klerenkast, personalia, Schramm, Bernd Schellenberg, #interluebke, #leolux, #moebelindustrie, #schramm

Gerelateerd nieuws
Make-over toonzaal Dez
De bedrijfstoonzaal van De Eiken Zetel (Dez) in Eeklo krijgt een grote make-over. Een oppervlakte van 560 vierkante meter is volledig gestript en krijgt een volledig nieuwe invulling.
lees verder
 
Meer cash & carry Mars & More
lees verder
Rondhangen met Ethimo
De loungecollectie Allaperto is voortgekomen uit een samenwerking tussen Ethimo en Matteo Thun en Antonio Rodriguez. De collectie is nu beschikbaar in twee nieuwe varianten,Veranda en Nautic. Ook krijgt de collectie er een hangfauteuil bij.
lees verder
Obscure blokken in ETC
Vorige week is er een nieuwe exposant in het ETC Design Center Europe in Culemborg neergestreken. Een mysterieus merk met een prachtige presentatie.
lees verder
 
Arli overgenomen
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden