Familieruzie bij Schramm

Maandag 16 maart 2020

Er is heibel bij slaapkamerfabrikant Schramm Werkstätten. Mede-eigenaar Susanne Schramm heeft haar broer Alex aan de kant geschoven en de leiding van het familiebedrijf op zich genomen. Vanaf 1 april samen met Bernd Schellenberg.
Familieruzie bij Schramm

Schramm Werkstätten heeft vorige week aangekondigd dat Bernd Schellenberg (54, foto; Linkedin) is benoemd tot algemeen directeur van de onderneming. Vanaf 1 april 2020 gaat hij samen met Susanne Schramm (54) het bedrijf managen.

Bernd Schellenberg was eerder directeur Marketing en Sales voor de DACH-landen bij Leolux. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector heeft Schellenberg een uitgebreid netwerk opgebouwd met klanten, leveranciers en verenigingen.

Over het management en de aandeelhoudersstructuur van de beheermaatschappij Schramm GbR - Schramm Werkstätten en Schramm Holding - lijkt volgens Möbelmarkt het laatste woord echter nog niet gezegd. Axel Schramm (63), tevens actief als president van het verbond van de Duitse meubelindustrie, lijkt het ontslag niet zonder slag of stoot te accepteren en riep op tot dialoog om een ​​oplossing te vinden in het belang van het bedrijf. Alex' zoon Philipp (28) leidt sinds een jaar de door Schramm twee jaar geleden overgenomen meubelfabrikant Interlübke uit Rheda-Wiedenbrück.

Bij Schramm, dat over drie jaar een eeuw bestaat, werken ongeveer 200 mensen, in Rheda-Wiedenbrück circa 155.Links

www.interluebke.de
www.leolux.com
www.moebelindustrie.de
www.schramm.ag

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, meubel, slaapkamer, kast, commode, bed, ledikant, matras, bodem, bedbodem, klerenkast, personalia, Schramm, Bernd Schellenberg, #interluebke, #leolux, #moebelindustrie, #schramm

Gerelateerd nieuws
Stockholm bed van Richard Lampert
Op vakbeurs IMM presenteerde de Duitse meubelfabrikant Richard Lampert dit jaar het nieuwe Stockholm bed. Dit is gebaseerd op het stapelbare Lönneberga-ontwerp.
lees verder
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder
Thuiswerktips van Walter Knoll
Walter Knoll creëert al meer dan 150 jaar woonruimtes. In deze tijd wil het Duitse bedrijf het verplicht thuisblijven productiever maken met zijn producten. Om thuiswerken te faciliteren stelt de fabrikant diverse tafels en stoelen voor.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden