Personeelshuffle bij Mintjens

Maandag 16 maart 2020

Mede-ceo Peter Pelicaen en marketing coördinator Caroline Broeckx zijn vertrokken bij Meubelfabrikant Karel Mintjens uit Westmalle. Ook Commercieel directeur Edward Mintjens had dat eerder al gedaan.
Personeelshuffle bij Mintjens

Mintjens, kortgeleden te zien op de Meubelbeurs Brussel en de Imm Cologne, heeft momenteel wel wat weg van een duiventil. Peter Pelicaen (foto 1; Linkedin), die sinds november 2018 als change manager-ceo naast Carl Mintjens (foto 2; website Mintjens) was benoemd, stelt dat Mintjens klaar is voor de toekomst en is per maart vertrokken.

Dat vertrek kwam echter te laat voor Caroline Broeckx (foto 3; Facebook), sinds augustus 2014 als marketing coördinator bij het bedrijf betrokken, eerst bij het label Mmood, later ook Sitino en sinds september 2019 voor geheel Mintjens. 6 Maart was voor haar de laatste werkdag.

Caroline had taken overgenomen van marketing manager Greet Lemmens (foto 4; website Mintjens) die - na eveneens na circa vijf jaar in dienst te zijn geweest - in september 2019 aan de slag was gegaan bij wandbekledingspecialist Arte.

Begin dit jaar liet ook commercieel directeur Edward Mintjens (foto 5; website Mintjens), een van de familiale aandeelhouders, al weten uit onvrede over de visie van de ceo te gaan vertrekken. Guy Vermeeren (foto 6; Linkedin) is de huidige export manager van Mintjens.Links

www.arte-international.com
www.imm-cologne.com
www.koelnmesse.de
www.meubelbeurs.be
www.mintjens.be

Tags

Nieuws, meubelbeurs brussel, imm, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Brussels by Night, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, personalia, #meubelbeursbrussel, #mbb, #mintjens, #imm, #immcologne, #arte, #artewallcovering, #mintjens, #karelmintjens, #mintjensfurniture

Gerelateerd nieuws
Stockholm bed van Richard Lampert
Op vakbeurs IMM presenteerde de Duitse meubelfabrikant Richard Lampert dit jaar het nieuwe Stockholm bed. Dit is gebaseerd op het stapelbare Lönneberga-ontwerp.
lees verder
Data vakbeurs DWI bekend
De data van de najaarsvakbeurs in DWI (De Woonindustrie) waren al bekend, nu zijn ook de data van de voorjaarsbeurs in 2021 reeds vastgelegd.
lees verder
 
Ruim miljoen injectie Naduvi
lees verder
Hart van Nicole
In deze tijd van onzekerheid wil Nicole van Toor van Headlam de interieurbranche een hart onder de riem steken.
lees verder
Thuiswerktips van Walter Knoll
Walter Knoll creëert al meer dan 150 jaar woonruimtes. In deze tijd wil het Duitse bedrijf het verplicht thuisblijven productiever maken met zijn producten. Om thuiswerken te faciliteren stelt de fabrikant diverse tafels en stoelen voor.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden