Personeelshuffle bij Mintjens

Maandag 16 maart 2020

Mede-ceo Peter Pelicaen en marketing coördinator Caroline Broeckx zijn vertrokken bij Meubelfabrikant Karel Mintjens uit Westmalle. Ook Commercieel directeur Edward Mintjens had dat eerder al gedaan.
Personeelshuffle bij Mintjens

Mintjens, kortgeleden te zien op de Meubelbeurs Brussel en de Imm Cologne, heeft momenteel wel wat weg van een duiventil. Peter Pelicaen (foto 1; Linkedin), die sinds november 2018 als change manager-ceo naast Carl Mintjens (foto 2; website Mintjens) was benoemd, stelt dat Mintjens klaar is voor de toekomst en is per maart vertrokken.

Dat vertrek kwam echter te laat voor Caroline Broeckx (foto 3; Facebook), sinds augustus 2014 als marketing coördinator bij het bedrijf betrokken, eerst bij het label Mmood, later ook Sitino en sinds september 2019 voor geheel Mintjens. 6 Maart was voor haar de laatste werkdag.

Caroline had taken overgenomen van marketing manager Greet Lemmens (foto 4; website Mintjens) die - na eveneens na circa vijf jaar in dienst te zijn geweest - in september 2019 aan de slag was gegaan bij wandbekledingspecialist Arte.

Begin dit jaar liet ook commercieel directeur Edward Mintjens (foto 5; website Mintjens), een van de familiale aandeelhouders, al weten uit onvrede over de visie van de ceo te gaan vertrekken. Guy Vermeeren (foto 6; Linkedin) is de huidige export manager van Mintjens.Links

www.arte-international.com
www.imm-cologne.com
www.koelnmesse.de
www.meubelbeurs.be
www.mintjens.be

Tags

Nieuws, meubelbeurs brussel, imm, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Brussels by Night, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, personalia, #meubelbeursbrussel, #mbb, #mintjens, #imm, #immcologne, #arte, #artewallcovering, #mintjens, #karelmintjens, #mintjensfurniture

Gerelateerd nieuws
Make-over toonzaal Dez
De bedrijfstoonzaal van De Eiken Zetel (Dez) in Eeklo krijgt een grote make-over. Een oppervlakte van 560 vierkante meter is volledig gestript en krijgt een volledig nieuwe invulling.
lees verder
 
Meer cash & carry Mars & More
lees verder
Rondhangen met Ethimo
De loungecollectie Allaperto is voortgekomen uit een samenwerking tussen Ethimo en Matteo Thun en Antonio Rodriguez. De collectie is nu beschikbaar in twee nieuwe varianten,Veranda en Nautic. Ook krijgt de collectie er een hangfauteuil bij.
lees verder
Obscure blokken in ETC
Vorige week is er een nieuwe exposant in het ETC Design Center Europe in Culemborg neergestreken. Een mysterieus merk met een prachtige presentatie.
lees verder
 
Arli overgenomen
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden