Fabriek van Rauch sluit

Donderdag 07 maart 2024

Na een eerdere reorganisatie in 2019 is nu bekend dat één van de drie fabrieken van Rauch moet sluiten. Daardoor verliezen 164 medewerkers hun baan.
Fabriek van Rauch sluit

Rauch is al enige tijd bezig met reorganiseren en optimaliseren van de productiestructuur en het aanpassen van de verkooporganisatie. Om dit te doen werden in 2019 al 250 banen geschrapt.

 

Duitse media melden nu dat de fabriek van Rauch in Mastershausen eind januari 2025 sluit. 'De werknemers moeten op zoek naar een nieuwe baan,' citeerde de krant Rhein-Hunsrück-Zeitung ondernemingsraadvoorzitter Michael Christ. Volgens hem komt de ontwikkeling als een volkomen verrassing. Momenteel zijn er 164 medewerkers daar werkzaam. In deze fabriek worden vooral producten in het hogere segment van Rauch gemaakt. Managing director Rainer Hribar bracht het nieuws gisteren persoonlijk over.Links

www.rauchmoebel.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, bedden, ledikanten, kasten, slaap, slaapkamer, personalia, pensioenering, ontslag, #rauchmoebel

Gerelateerd nieuws
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Green House collection
Moooi introduceert de nieuwe Green House Beddengoed Collectie. Leverbaar vanaf najaar 2024, ontwikkeld in samenwerking met Bedding House.
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden