F. Ball en Headlam jubileumpartners

Dinsdag 12 juli 2022

F. Ball and Co., de Britse egaline- en vloerlijmfabrikant, en interieurgroothandel Headlam hebben hun tien-jarige samenwerking gevierd.
F. Ball en Headlam jubileumpartners

Het assortiment van F. Ball and Co. wordt sinds juli 2012 door Headlam als distributeur gevoerd en hierdoor ook voor stoffeerders en vloerenleggers in Nederland algemeen verkrijgbaar geworden.


Om het decennium te markeren bezocht het team van F. Ball, waaronder export manager Jonathan Goold uit Engeland, het hoofdkantoor van Headlam in Zutphen.


Jonathan Goold: 'Het succes van de partnership met Headlam in de afgelopen tien jaar is een mooie reden om gezamenlijk te vieren. Het is een integraal onderdeel geweest van de groei van F. Ball in Nederland, waarbij eerste klas producten hand in hand gaan met een uitgebreide ondersteuning aan zowel groothandels als klanten. We zien uit naar het voortzetten van onze relatie en bevestigen opnieuw onze commitment aan alle vloerenexperts in Nederland.'Links

www.f-ball.nl
www.headlam.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, inrichting, design, project, vloer, parket, linoleum, vinyl, pvc, lvt, laminaat, karpet, lijm, egaline, vloerlijm, jubileum, feest, #fball, #headlam

Gerelateerd nieuws
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
Nieuw Intr point in Nuth
Per vandaag, 1 augustus, is het meest zuidelijk gelegen Intr Point verhuisd naar een nieuwe, grotere en klimaatneutrale locatie in Nuth.
lees verder
Tips voor goede werkkleding!
[Sponsored artikel] - Bij (ver)bouwen, klussen of renoveren is het motto: 'goed gereedschap is het halve werk'. Naast gereedschap geldt dat ook voor andere zaken. Waar moet je aan denken bij het kiezen van de juiste werkkleding?
lees verder
Heimtextil 2023 al populair
De planning voor de volgende Heimtextil in januari 2023 is in volle gang. De branche verwacht aan het begin van seizoen 2023/24 een internationaal platform voor huis- en contracttextiel, interieurdesign en trends.
lees verder
Incoda 2022 komt eraan!
De Incoda wordt georganiseerd van 11-13 september. Dit jaar wordt het een feestelijke editie met een uitgebreid programma, waaronder Incodaís eerste festival.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden