Exposanten klaar voor Spoga+gafa

Maandag 03 juni 2024

16 tot en met 18 juni is Keulen het centrum van de tuinbranche. Op Spoga+gafa presenteren exposanten van over de hele wereld hun nieuwste collecties - van elegante loungemeubels en eettafels tot ligstoelen en schommelstoelen.
Exposanten klaar voor Spoga+gafa
Exposanten klaar voor Spoga+gafa Exposanten klaar voor Spoga+gafa

Op Spoga+gafa (hallenplan op foto 1) zijn ook verschillende Nederlandse bedrijven aanwezig, waaronder 4 Seasons Outdoor. Met de collectie van 2025 bouwt het bedrijf voort op populaire concepten zoals low-dining en natuurlijke aardetinten. Een van de opvallende nieuwe kleuren in de collectie is Terre. Deze natuurlijke tint bevindt zich tussen antraciet en aardekleur in en past volgens de firma goed bij andere natuurlijke kleuren zoals de populaire beige 'Latte' tint.

Op Spoga+gafa toont 4 Seasons Outdoor daarnaast nieuwe stoffen, zoals bouclé stoffen in diverse kleuren. De nieuwe designs worden gekenmerkt door organische vormen, zoals loungesets met vloeiende lijnen, stoelen met afgeronde hoeken en pebble-shaped en barrel-vormige tafelbladen. Met verschillende hoogtes, zoals low-dining, creert het bedrijf een mix tussen louge en dining. Op de beurs in Keulen past 4 Seasons uit met een geüpdate stand en veel nieuwe modellen.

 

Ook Life Outdoor Living (voorheen BuitenHof Tuinmeubelen) is present in Keulen, hier toont het bedrijf zijn vernieuwde merkidentiteit. De keten heeft 35 tuinmeubelwinkels in België en Nederland, verzorgt shop-in-shops in vele andere winkels en een eigen collectie onder de naam Life. Onder de nieuwe naam wil het bedrijf zijn klanten nieuwe kansen bieden. Op Spoga+gafa presenteert het Life Outdoor Living onder meer nieuwe materialen en kussenstoffen.

 

Designed by Lammie (foto 1) geeft de verbeelding alle ruimte. Deze toprange van TS Collection (Ter Steege) biedt een ruime keuze aan metalen potten en woonaccessoires, van minipotjes tot XL-vazen. De keuze aan designs is breed, het gaat van bont en flamboyant naar rustig en warm. Op het Spoga+gafa 2024 evenement worden Lammie's allernieuwste ontwerpen geïntroduceerd. Opvallende prints die uiterst herkenbaar en individueel zijn. Zowel nieuwe prints als nieuwe producten zullen hun intrede doen.

Als verrassing wordt een samenwerking met een nieuwe artiest geïntroduceerd. Naast de opvallende potten zijn in het assortiment van Lammie ook dienbladen en schalen van hoogwaardig mangohout te vinden. Deze zijn ook afgewerkt met een epoxy toplaag die niet alleen de esthetiek verbetert, maar ook voedselveilig getest is.

 

Onder de internationale exposanten is Niemen Tehtaat Vietnam (By Niemi Vietnam) (foto 2). Deze producent en exporteur van outdoor-/tuinproducten heeft duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid hoog in het vaandel en de certificaten (zoals FSC en BSCI) die dit bewijzen.

 

Spoga+gafa bezoeken? Koop tickets via deze link.

 Links

www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, #spogagafa, #spoga, #koelnmesse

Gerelateerd nieuws
Mogelijke overname Carpetright UK
Tapi wil Carpetright UK overnemen nadat dit bedrijf in grote financiŽle problemen is gekomen.
lees verder
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Groei Kijk op Gordijnen
De franchiseformule Kijk op Gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
 
Nieuwe Accessoire Boetiek
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden