Enthousiaste reacties FFD

Donderdag 12 mei 2022

De eerste editie van Flanders Flooring Days (FFD) is voor Coretec een zeer geslaagd evenement geworden en is zeker voor herhaling vatbaar.
Enthousiaste reacties FFD
Enthousiaste reacties FFD Enthousiaste reacties FFD Enthousiaste reacties FFD Enthousiaste reacties FFD

Vorige week vonden in Kortrijk de Flanders Flooring Days (FFD) plaats. Een nieuw initiatief van de vloerenfabrikanten Associated Weavers, Balta, Beaulieu International Group, Coretec® (US Floors), ITC, IVC Group (onder meer Moduleo), Lano Carpet Solutions (onder Smartstrand), Modulyss, Ragolle en Quickstep (Unilin Flooring).

 

Het bezoek was zeer gericht en vele vloerenprofessionals vonden de weg naar Kortrijk, waaronder ook een aantal Nederlandse bezoekers.

 

Coretec is één van de belangrijkste initiatiefnemers van deze beurs en kijkt terug op een zeer goed geslaagd event. Onder leiding van president Jan Dosche heeft het Coretec–team de belangrijkste klanten mogen ontvangen en rondleiden. Hierbij werd er ook al een eerste impressie gegeven van nieuwe ontwikkelingen voor de komende maanden.

 

Klanten reageerden zeer enthousiast, waardoor het bedrijf tot de conclusie gekomen is dat deze speciale beurs zeker voor herhaling vatbaar is. Op de foto’s een impressie van Coretec op de FFD.Links

www.coretecfloors.com
www.flandersflooringdays.com

Tags

nieuws, interieur, evenement, beurs, vloeren, introducties, merken, kortrijk, expo, initiatief, vloerenfabrikanten, Belgie, #coretec, #flandersflooringdays, #ffd, #associatedweavers, #balta, #beaulieu, #itc, #ivc, #moduleo, #lano, #modulyss, #ragolle, #unilin, #quickstep

Gerelateerd nieuws
 
Jan Dossche jarig!
lees verder
 
Geinspireerd op de natuur
lees verder
 
Introductie Novilon Nova Luxe
lees verder
Succesvolle borrel Interieur Club
Vrijdag 17 juni organiseerde De Interieur Club weer een succesvolle netwerkborrel bij Cosentino City in Amsterdam.
lees verder
Musthaves voor fijne woonkamer
[Sponsored artikel] - De woonkamer is doorgaans de plek voor ontspanning. Daarom is het fijn als je na een lange werkdag een plek hebt waar je je helemaal thuis voelt en een fijne sfeer hangt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden