Enthousiaste reacties FFD

Donderdag 12 mei 2022

De eerste editie van Flanders Flooring Days (FFD) is voor Coretec een zeer geslaagd evenement geworden en is zeker voor herhaling vatbaar.
Enthousiaste reacties FFD
Enthousiaste reacties FFD Enthousiaste reacties FFD Enthousiaste reacties FFD Enthousiaste reacties FFD

Vorige week vonden in Kortrijk de Flanders Flooring Days (FFD) plaats. Een nieuw initiatief van de vloerenfabrikanten Associated Weavers, Balta, Beaulieu International Group, Coretec® (US Floors), ITC, IVC Group (onder meer Moduleo), Lano Carpet Solutions (onder Smartstrand), Modulyss, Ragolle en Quickstep (Unilin Flooring).

 

Het bezoek was zeer gericht en vele vloerenprofessionals vonden de weg naar Kortrijk, waaronder ook een aantal Nederlandse bezoekers.

 

Coretec is één van de belangrijkste initiatiefnemers van deze beurs en kijkt terug op een zeer goed geslaagd event. Onder leiding van president Jan Dosche heeft het Coretec–team de belangrijkste klanten mogen ontvangen en rondleiden. Hierbij werd er ook al een eerste impressie gegeven van nieuwe ontwikkelingen voor de komende maanden.

 

Klanten reageerden zeer enthousiast, waardoor het bedrijf tot de conclusie gekomen is dat deze speciale beurs zeker voor herhaling vatbaar is. Op de foto’s een impressie van Coretec op de FFD.Links

www.coretecfloors.com
www.flandersflooringdays.com

Tags

nieuws, interieur, evenement, beurs, vloeren, introducties, merken, kortrijk, expo, initiatief, vloerenfabrikanten, Belgie, #coretec, #flandersflooringdays, #ffd, #associatedweavers, #balta, #beaulieu, #itc, #ivc, #moduleo, #lano, #modulyss, #ragolle, #unilin, #quickstep

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
 
Aanvulling Identity PVC-collectie
lees verder
Duurzaamheidsrapport Meister
Meisterwerke heeft haar eerste duurzaamheidsrapport gepubliceerd, waarmee de resultaten op dit terrein gepubliceerd worden.
lees verder
 
Floored by Nature
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden