Omzetdaling Home24

Donderdag 12 mei 2022

Home24 genereerde het van januari tot maart Ä 140 miljoen. Hiermee sluit online interieurwebshop het eerste kwartaal van 2022 af met een omzetdaling.
Omzetdaling Home24

Volgens het bedrijf is het consumentenvertrouwen een uitdaging. Dit wordt negatief beïnvloed door stijgende energie- en voedselprijzen en de oorlog in Oekraïne. Toch heeft Home24 vertrouwen in de toekomst. Om klanten die in de huidige situatie de aankoop van grotere meubelen mogelijk uitstellen, verder te behouden, versterkt de onderneming haar assortiment van artikelen die minder moeten worden uitgegeven.

 

Met de overname van Butlers eind vorig jaar heeft Home24 haar assortiment uitgebreid met een groot aantal laaggeprijsde woonaccessoires en tevens haar eigen merkexpertise versterkt. De marktplaats voor externe verkopers die in de zomer van 2022 wordt gelanceerd, zal volgens het bedrijf ook het assortiment woonaccessoires van Home24 uitbreiden en hiaten in het bestaande aanbod dichten.

 

Ten opzichte het eerste kwartaal van 2021 is omzet gedaald met 14% valuta-gecorrigeerd, min 12% zonder correctie. Voor het tweede kwartaal verwacht de online retailer verbeterde verkoop- en winstcijfers, onder meer door de eerste integratie van Butlers in de geconsolideerde jaarrekening vanaf 1 april 2022.Links

www.home24.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, woninginrichter, retail, etail, winkel, online, meubelen, accessoires, decoratie, economie. meubel, meubelwinkel, e-commerce, internet, woonwinkel, online, webwinkel, webshop, #home24, #butlers

Gerelateerd nieuws
Eikelboom licht inspiratie
In een nieuwsbrief inspireert verlichtingsspecialist Eikelenboom met mooie armaturen van de merken die het bedrijf vertegenwoordigt. Vakmanschap, techniek, en kwaliteit zijn hierbij de rode draad.
lees verder
Krachtenbundeling
Het Almelose Ter Horst Wonen en Projecten en Hovek Projectinrichting met vestigingen in Enter, Zwolle en Apeldoorn gaan hun krachten bundelen.
lees verder
 
Eerste winkel Westwing
lees verder
Sombere prognose retail
In de recent verschenen sectorprognose voor retail geeft Abn Amro een redelijk somber beeld voor 2023, waarbij men een volumekrimp verwacht voor de hele sector.
lees verder
Kantooroplossingen op Ambiente
Ambiente Working biedt in 2023 toekomstgerichte oplossingen en innovatieve impulsen voor kantoor, co-working spaces en home office.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden