Omzetdaling Home24

Donderdag 12 mei 2022

Home24 genereerde het van januari tot maart € 140 miljoen. Hiermee sluit online interieurwebshop het eerste kwartaal van 2022 af met een omzetdaling.
Omzetdaling Home24

Volgens het bedrijf is het consumentenvertrouwen een uitdaging. Dit wordt negatief beïnvloed door stijgende energie- en voedselprijzen en de oorlog in Oekraïne. Toch heeft Home24 vertrouwen in de toekomst. Om klanten die in de huidige situatie de aankoop van grotere meubelen mogelijk uitstellen, verder te behouden, versterkt de onderneming haar assortiment van artikelen die minder moeten worden uitgegeven.

 

Met de overname van Butlers eind vorig jaar heeft Home24 haar assortiment uitgebreid met een groot aantal laaggeprijsde woonaccessoires en tevens haar eigen merkexpertise versterkt. De marktplaats voor externe verkopers die in de zomer van 2022 wordt gelanceerd, zal volgens het bedrijf ook het assortiment woonaccessoires van Home24 uitbreiden en hiaten in het bestaande aanbod dichten.

 

Ten opzichte het eerste kwartaal van 2021 is omzet gedaald met 14% valuta-gecorrigeerd, min 12% zonder correctie. Voor het tweede kwartaal verwacht de online retailer verbeterde verkoop- en winstcijfers, onder meer door de eerste integratie van Butlers in de geconsolideerde jaarrekening vanaf 1 april 2022.Links

www.home24.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, woninginrichter, retail, etail, winkel, online, meubelen, accessoires, decoratie, economie. meubel, meubelwinkel, e-commerce, internet, woonwinkel, online, webwinkel, webshop, #home24, #butlers

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 – met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden – staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepland.
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden