Nieuwe locatie vloerkledenwinkel

Vrijdag 13 mei 2022

Vloerkledenwinkel heeft een nieuwe locatie toegevoegd, namelijk bij Boer Staphorst. Het is de volgende vestiging van Vloerkledenwinkel na een eerdere shop-in-shop bij Nijhof in Baarn.
Nieuwe locatie vloerkledenwinkel

In het bouw- en woonwarenhuis in Staphorst is een grote en gevarieerde collectie vloerkleden te bekijken, waaronder vintage kleden, wollen kleden en hoogpolige kleden. Zowel consumenten als interieurprofessionals zijn er van harte welkom.

 

Eigenaar Michiel Kroon van Vloerkledenwinkel is trots op deze nieuwe, strategische stap: 'Boer Staphorst is een gerenommeerde naam in het oosten en noorden van Nederland en sluit goed aan bij ons bedrijf door de goede kwaliteit die ze leveren, service en de mooie, goed opgezette showroom.

 

Zij waren op zoek naar een breder aanbod van vloerkleden. Hiervoor waren ze bij ons als specialist aan het juiste adres. Zo hebben we de handen ineen geslagen en zijn we een samenwerking begonnen. Geïnteresseerde en professionele klanten die in het oosten en noorden gevestigd zijn, hebben vanaf heden ook in hun regio een dealer met een gevarieerd aanbod in vloerkleden. Zo kunnen we ook dat deel van Nederland bedienen.''

 

Commercieel Directeur Arie Willem Raatgever van Boer Staphorst: 'Gezien het grote aanbod vloerkleden in de markt en de kennis die ervoor nodig is om dit de klant te kunnen presenteren hebben we besloten een samenwerking aan te gaan met Vloerkledenwinkel. Het is een bekende en sterke formule die online fors aanwezig is. Na meerdere bezoeken en bovenal prettige gesprekken in de fysieke winkels van Vloerkledenwinkel hebben we de knoop doorgehakt. Het samenspel tussen Vloerkledenwinkel en Boer Staphorst is perfect op elkaar afgestemd en zichtbaar geworden in de shop van Vloerkledenwinkel. De uitstraling van de shop en de kunde van de medewerkers van Vloerkledenwinkel en Boer Staphorst gaan er zeker zorg voor dragen dat we mooie resultaten gaan behalen.'Links

www.vloerkledenwinkel.nl
www.boer-staphorst.nl

Tags

nieuws, interieur, vloerkleden, winkel, samenwerking, strategie, alliantie, karpetten, shopinshop, interieurprofessionals, advies, verkoop, online, webwinkel, internet, medewerkers, showroom, #vloerkledenwinkel, #boerstaphorst

Gerelateerd nieuws
 
Jan Dossche jarig!
lees verder
Wonderful Wallcoverings
In het boek Wonderful Wallcoverings staat muurbekleding in al zijn vormen centraal. Muurbekleding is immers al lang niet meer enkel het klassieke bloemetjesbehang dat de kamer moet kleuren. Nieuwe designs en nieuwe technieken zorgen voor een waaier aan mogelijkheden.
lees verder
 
Geinspireerd op de natuur
lees verder
Succesvolle Techtextil, Texprocess and Heimtextil Summer
Met in totaal 117 deelnemende landen, ongeveer 63.000 bezoekers en 2.300 exposanten werd het een goede herlancering van de internationale textielbeurzen in het beurscentrum van Frankfurt.
lees verder
 
Introductie Novilon Nova Luxe
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden