Nieuwe adviseur Ball

Woensdag 11 mei 2022

F. Ball and Co., de Britse egaline- en vloerlijmfabrikant, heeft in Nederland weer een nieuwe technische support adviseur.
Nieuwe adviseur Ball

Kees-Jan van Eeren (foto) wordt de nieuwe collega van Sidney Braspenning, die begin vorig jaar in dienst kwam bij F. Ball. Kees-Jan gaat technisch advies, training en support aan vloerenprofessionals, groothandels en retailers geven. Bovendien biedt hij bij vragen over specifieke vloerinstallaties verwerkingsadvies op locatie.

Kees-Jan is vanaf zijn kinderjaren betrokken geweest bij de vloerenbranche toen zijn vader, ook een vloerenprofessional, hem de beginselen van vloervoorbereiding en vloerinstallaties bijbracht. Na veertien jaar als Korps Marinier, met diverse uitzendingen en plaatsingen over de hele wereld, startte Kees-Jan zijn eigen woning- en projectstofferingsbedrijf. Dit heeft hij de afgelopen 10 jaar gedaan, waarmee hij zijn expertise en ervaring op het gebied van vloeren uitbreidde.


Hij vindt het geweldig om mijn kennis en ervaring nu te gaan gebruiken om vloerenprofessionals te inspireren en te helpen trots zijn op hun werk. Export business manager bij F. Ball, Jonathan Goold: 'Kees-Jan heeft bewezen de hoogste eisen te stellen aan vloerinstallaties. Zijn ervaring en praktische kennis van de producten van F. Ball maken hem de ideale technische support adviseur.'


Zijn vrije tijd brengt Kees-Jan door met zijn twee kinderen, een dochter van 17 en een zoon van 15, en hij geniet van wandelen in de natuur, zwemmen en voetbal.

 

P.S. 31-05-2022: Kees-Jan van Eeren is niet de nieuwe collega van Sidney Braspenning geworden, Sidney had F. Ball vorig jaar reeds verlaten.Links

www.f-ball.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, inrichting, design, project, personalia, personeel, vacature, vloer, parket, marmoleum, linoleum, vinyl, pvc, lvt, laminaat, karpet, lijm, egaline, vloerlijm, #fball

Gerelateerd nieuws
 
Jan Dossche jarig!
lees verder
 
Geinspireerd op de natuur
lees verder
 
Introductie Novilon Nova Luxe
lees verder
Succesvolle borrel Interieur Club
Vrijdag 17 juni organiseerde De Interieur Club weer een succesvolle netwerkborrel bij Cosentino City in Amsterdam.
lees verder
Musthaves voor fijne woonkamer
[Sponsored artikel] - De woonkamer is doorgaans de plek voor ontspanning. Daarom is het fijn als je na een lange werkdag een plek hebt waar je je helemaal thuis voelt en een fijne sfeer hangt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden