Edwin Smit overleden

Maandag 06 september 2021

Afgelopen zaterdag is Edwin Smit, partner bij Spadon Agenturen, op 54-jarige leeftijd overleden.
Edwin Smit overleden

Edwin Smit, die al vijftien jaar bij Spadon actief was, is door een noodlottig ongeval om het leven gekomen. Hij bestuurde Spadon samen met Maurizio Spadon.

Volgens het tegelbedrijf uit Hoofddorp was Edwin was een onmisbare, stuwende kracht binnen Spadon: 'Hij was een mensen-mens die door zijn toewijding en service zorgde dat elke relatie de aandacht kreeg die hij of zij verdient. We gaan zijn positiviteit, zijn grappen en gezelligheid enorm missen.'

Onze gedachten gaan uit naar zijn partner Karianne en familie en vrienden.

Spadon Tegelprojecten is een agentschap voor Italiaanse keramische tegels, platen, composiet en mozaïek voor projecten en b2b. Het bedrijf is in 2015 voor keramisch parket een samenwerking aangegaan met Headlam. Later, in 2017, verraste het bedrijf met de introductie van het betonnen behang Kaza Concrete.Links

www.headlam.nl
www.kazaconcrete.com
www.spadon.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, deurmat, vloer, floor, flooring, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, karpet, kleed, stroken, laminaat, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, grossier, groothandel, leverancier, pensioen, personalia, overleden, overlijden, gestorven, dood, afscheid, persoonlijkheid, in memoriam, #spadon, #kazaconcrete, #headlam, #overleden, #edwinsmit

Gerelateerd nieuws
Innovatieve vloer in 3D geprint huis
In Beckum, in het Duitse Noordrijn-Westfalen, werd onlangs het eerste geprinte huis van Duitsland geopend. De vloer in dit innovatieve gebouw is afkomstig van de nabij gevestigde fabrikant Meisterwerke.
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Coretec weer op TV
lees verder
Incoda succesvol verlopen
De Incoda in Gorinchem was een zeer geanimeerde beurs met een prima uitstraling. Dat maakt het tot een succes, al is het aantal bezoekers een stukje lager geweest dan de beurs voor de pandemie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden