DWI vakdagen verplaatst

Woensdag 06 januari 2021

Door de angstpolitiek van regeringen kon het bijna niet uitblijven: de DWI (De Woonindustrie) heeft de Voorjaarsvakdagen van februari verplaatst naar maart.
DWI vakdagen verplaatst

DWI (De Woonindustrie) heeft de gebruikelijke Voorjaarbeurs - net als in het najaar om drukte te voorkomen - verspreid over verschillende voorjaarsvakdagen en zou deze houden op 1 en 2 en 7, 8 en 9 februari.

Door het aanhoudende paniekvoetbal door de overheid en verschillende media en het getreuzel rondom het 'alles oplossende' vaccinatiebeleid, borduurt men er al volop op voor dat tijdens de komende persconferentie aanstaande dinsdag 12 januari de Nederlandse regering in navolging van onder meer Duitsland gaat aankondigen dat de lockdown-maatregelen worden verlengd.

Daardoor heeft DWI nu al de beslissing genomen om de Voorjaarsvakdagen te verplaatsen naar maart:
Maandag 15 maart
Dinsdag 16 maart
-
Zondag 21 maart
Maandag 22 maart
Dinsdag 23 maart

De openingstijden zijn van 10-18 uur, op zondag gaat het centrum een uur eerder dicht en maandagavond 22 februari blijft het tot 20 uur open.


Tijdens deze dagen wordt gewerkt met timeslots., waarbij het mogelijk is voor meerdere timeslots in te schrijven. Reeds ingeschreven bezoekers krijgen aanvullend een aparte mail dat aanmelding is omgezet naar de nieuwe datum. Mocht het nieuwe tijdslot niet uitkomen, kunt u contact opnemen, bel 030 - 303 27 00 of stuur een bericht naar info@dewoonindustrie.nl.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, voorjaarsvakdagen, vakdagen, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi

Gerelateerd nieuws
Nieuwe leiding en producten Schramm
Het bed is volgens Schramm Werkstätten een thuis in huis: al bijna 100 jaar ontwerpt en produceert het bedrijf bedden en matrassen, maar ook dekbedden, kussen en bedlinnen. Dit jaar begint met een nieuwe directeur en nieuwe producten.
lees verder
Fleurige lente Indes Fuggerhaus
Het Duitse bedrijf Indes Fuggerhaus komt met een voorjaarscollectie gordijnstoffen waarbij genieten en ontspannen de kernwoorden zijn.
lees verder
 
Beurzen Frankfurt tot juni dicht
lees verder
Unilux helpt dealers een handje
Unilux, specialist in insectenwering, komt met een nieuwe initiatief om zijn meer dan 1.600 dealers te helpen in coronatijd. Omdat een showroom bezoeken niet of nauwelijks mogelijk is biedt Unilux zijn dealers een volledig uitgeruste Unilux horren webshop.
lees verder
Breed programma R+T Digital
In een persconferentie maakte Messe Stuttgart kort geleden meer informatie bekend over R + T digital. 285 exposanten nemen hieraan deel en er is een uitgebreid digitaal lezingenprogramma. Ook de R + T innovatieprijs wordt weer uitgereikt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden