DWI vakdagen verplaatst

Woensdag 06 januari 2021

Door de angstpolitiek van regeringen kon het bijna niet uitblijven: de DWI (De Woonindustrie) heeft de Voorjaarsvakdagen van februari verplaatst naar maart.
DWI vakdagen verplaatst

DWI (De Woonindustrie) heeft de gebruikelijke Voorjaarbeurs - net als in het najaar om drukte te voorkomen - verspreid over verschillende voorjaarsvakdagen en zou deze houden op 1 en 2 en 7, 8 en 9 februari.

Door het aanhoudende paniekvoetbal door de overheid en verschillende media en het getreuzel rondom het 'alles oplossende' vaccinatiebeleid, borduurt men er al volop op voor dat tijdens de komende persconferentie aanstaande dinsdag 12 januari de Nederlandse regering in navolging van onder meer Duitsland gaat aankondigen dat de lockdown-maatregelen worden verlengd.

Daardoor heeft DWI nu al de beslissing genomen om de Voorjaarsvakdagen te verplaatsen naar maart:
Maandag 15 maart
Dinsdag 16 maart
-
Zondag 21 maart
Maandag 22 maart
Dinsdag 23 maart

De openingstijden zijn van 10-18 uur, op zondag gaat het centrum een uur eerder dicht en maandagavond 22 maart blijft het tot 20 uur open.


Tijdens deze dagen wordt gewerkt met timeslots., waarbij het mogelijk is voor meerdere timeslots in te schrijven. Reeds ingeschreven bezoekers krijgen aanvullend een aparte mail dat aanmelding is omgezet naar de nieuwe datum. Mocht het nieuwe tijdslot niet uitkomen, kunt u contact opnemen, bel 030 - 303 27 00 of stuur een bericht naar info@dewoonindustrie.nl.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, voorjaarsbeurs, voorjaarsvakdagen, vakdagen, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi

Gerelateerd nieuws
Behang van natuurlijke weefsels
Eijffinger introduceert de Natural Wallcoverings III collectie. Met dit alweer derde boek wordt een aanvulling op het op het populaire grasweefsel gebracht, met nog meer kleur en structuur.
lees verder
Axolight in beweging
Verlichtingsbedrijf Axolight brengt een lineaire en modulaire lamp op de markt die volgens de firma voldoet aan de creatieve behoeften van architecten en ontwerpers door esthetiek, technologie en functionaliteit te combineren.
lees verder
Meer winst, minder omzet voor Beaulieu
De Beaulieu International Group (BIG) heeft deze week haar eerste jaarverslag gepubliceerd. De omzet is gedaald, waarbij de winstgevendheid wel is verbeterd.
lees verder
Vakblad Mobilia overgenomen
Met ingang van 1 mei 2021 zijn de uitgaverechten van vakbald Mobilia van van de BDU Vakmedia overgenomen door Business Content Media.
lees verder
 
Studie in roestvrij staal
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden