Drie weken tot Showup

Maandag 09 januari 2023

Nog ruim drie weken en dan is het op 29 en 30 januari weer tijd voor Showup. Het belooft volgens de organisatie weer een mooie editie te worden.
Drie weken tot Showup
Drie weken tot Showup Drie weken tot Showup Drie weken tot Showup

Ditmaal zijn op Showup weer tal van nieuwe merken en altijd nieuwe producten te ontdekken. Het Listenup lezingenprogramma staat nu ook online. In 45 minuten krijgen de bezoekers een boost met inspirerende insights en verassende visuals.

 

Op Showup staan tal uitgevers van onder andere kookboeken, kinderboeken, reisboeken, non-fictie en koffietafelboeken. Daar horen ook aanverwante items bij. Niet alleen interessant voor boekwinkels, maar voor alle retailers en webshops die hun aanbod wat willen verbreden. Een boek op een unieke manier tentoonstellen kan met de boekenstandaard Animeaux (foto 1). Bijvoorbeeld Cabin Fever, een koffietafelboek vol betoverende en afgelegen hutten en toevluchtsoorden. Door Kosmos Uitgevers via VBK media.

 

Voor leuke kleine woonaccessoires en cadeautje kunnen bezoekers bij Kikkerland terecht. Bijvoorbeeld voor deze spaarpot, zodat geld voor één keer wel aan/in de boom groeit (foto 2). P-Dit gelooft dat kunst de basis van het leven is. Het bedrijf maakt vazen van keramiek, zoals de palmvaas (foto 3).Links

www.showup.nl
www.animeaux.nl
www.kosmosuitgevers.nl
www.kikkerlandwholesale.com
www.p-dit.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, #burojantrendman, #Growup, #Listenup, #Showup, #Startup

Gerelateerd nieuws
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Hekwerk op maat
[Sponsored artikel] - Het creëren van een maatwerk hekwerk kan een waardevolle toevoeging zijn aan elk eigendom voor het definiëren van grenzen, toevoegen van esthetische waarde of verbeteren van beveiliging.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden