Nieuw pand Unilin Ede

Maandag 09 januari 2023

Met de ondertekening van het contract en de sleuteloverdracht is Unilin Flooring Nederland (voorheen Koninklijke Peitsman) weer een stap dichterbij de realisatie van een nieuw pand in Ede.
Nieuw pand Unilin Ede
Nieuw pand Unilin Ede Nieuw pand Unilin Ede Nieuw pand Unilin Ede Nieuw pand Unilin Ede Nieuw pand Unilin Ede

Danny Englebert (foto 1, rechts), sinds twee jaar general manager van Unilin Flooring Nederland (sinds anderhalf jaar de officiële naam van Koninklijke Peitsman), geeft via Linkedin aan dat dit nieuwe pand in Ede, zorgt voor een nieuw begin en nieuwe kansen, maar vooral dat de groothandel in woningtextiel en vloerbedekking de lat nog wil hoger leggen qua service.

De hoofdvestiging van Unilin in Nederland, dochter van Mohawk, verhuisde recentelijk van de Boterdiep naar het Wilhelminaplein 20, 3072 DE in Rotterdam. Het nieuw gehuurde pand in Ede zal de komende maanden afgerond worden.

Unilin Flooring Nederland bestaat uit vier divisies: Premium Brands (Quick-Step en Moduleo), IVC Commercial (lvt- en laminaatvloeren en tapijttegels), Koninklijke Peitsman (groothandel voor de parketteur, woning- en projectinrichter) en Partners Brands (private labels)en heeft zo'n 210 medewerkers.Links

www.ivcgroup.com
www.moduleo.com
www.mohawkinternational.com
www.peitsman.nl
www.quick-step.com
www.unilin.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, vinyl, laminaat, tapijttegel, leggen, stroken, strook, plank, steen, hout, beton, stofferen, stoffering, dryback, klikvloer, flexpro, egaliseren, visgraat, filiaal, vestiging, #ivcgroup, #mohawkinternational, #unilin #quickstep #peitsman #moduleo #prodelta #JLL #RDC

Gerelateerd nieuws
Nieuwe duplistoffen
De duplistoffen-collectie van raamdecoratiespecialist B&C word uitgebreid met nieuwe serie metallics.
lees verder
 
Houten vloer voor vloerverwarming
lees verder
Mflor exposant op Bau
Bau München is een van de grootste bouwbeurzen van Duitsland en trekt veel internationale bezoekers. Mflor presenteert zich met een eigen stand.
lees verder
Marktrapport over vloeren
Marktdata publiceert een nieuw rapport over de vloerenmarkt, waarin o.a. wordt geconstateerd dat de consument prijsgevoeliger aan het worden is.
lees verder
 
Ecologische recyclingvloer Meister
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden