Digitaal platform

Dinsdag 12 januari 2021

Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
Digitaal platform

Het is altijd al belangrijk geweest om een goede online aanwezigheid te hebben voor lokale ondernemers, maar de huidige lockdown heeft dit nog versterkt. Hierbij gaat het vooral om de online zichtbaarheid en vindbaarheid, waar grote platformen als Google een belangrijke rol spelen. Focus moet zijn op lokale vindbaarheid. Euretco Wonen biedt een digitaal platform die in deze klantbehoefte voorziet, met websites voor alle lokale wonen en slapen ondernemers.

 

Via dit platform krijgt de ondernemer de beschikking over een compleet ingerichte ondernemerswebsite, gericht op lokale vindbaarheid met productcontent, artikelinformatie enzovoorts. De ondernemer wordt hierbij voor een groot deel ontzorgd.

 

Saskia de Römph, Productowner Online Euretco Wonen, 'We blijven de ondernemerswebsite continue ontwikkelen. Recent hebben wij onze leden nog geïnformeerd over een uitbreidingsmogelijkheid voor het ondernemersplatform, namelijk de mogelijkheid om een showroom outlet/opruiming pagina toe te voegen. Uit testen bleek namelijk dat deze extra functionaliteit voor een verhoogde zichtbaarheid zorgt en daarmee meer online consumenten trekt. Tegelijkertijd wordt zo ook de showroom mooi opgeruimd. Win, win.'Links

www.euretco.com
www.euretco.com/wonen

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, woning, formule, winkel, retail, shop, outlet, keten, samenwerking, samen, combinatie, inkoop, organisatie, woon, woontextiel, woningtextiel, textiel, verf, wand, behang, vloer, meubel, gordijn, raam, raamdecoratie, deco, decoratie, wand, behang, bekleding, muur, woonondernemers, online vindbaarheid, lokaal, website, platform, Euretco, #binnen, #decorette, #dgnretail, #euretco, #hubo, #multimate, #slaapkenner, #topform, #vivante

Gerelateerd nieuws
Nieuwe leiding en producten Schramm
Het bed is volgens Schramm Werkstätten een thuis in huis: al bijna 100 jaar ontwerpt en produceert het bedrijf bedden en matrassen, maar ook dekbedden, kussen en bedlinnen. Dit jaar begint met een nieuwe directeur en nieuwe producten.
lees verder
Fleurige lente Indes Fuggerhaus
Het Duitse bedrijf Indes Fuggerhaus komt met een voorjaarscollectie gordijnstoffen waarbij genieten en ontspannen de kernwoorden zijn.
lees verder
 
Beurzen Frankfurt tot juni dicht
lees verder
Unilux helpt dealers een handje
Unilux, specialist in insectenwering, komt met een nieuwe initiatief om zijn meer dan 1.600 dealers te helpen in coronatijd. Omdat een showroom bezoeken niet of nauwelijks mogelijk is biedt Unilux zijn dealers een volledig uitgeruste Unilux horren webshop.
lees verder
Breed programma R+T Digital
In een persconferentie maakte Messe Stuttgart kort geleden meer informatie bekend over R + T digital. 285 exposanten nemen hieraan deel en er is een uitgebreid digitaal lezingenprogramma. Ook de R + T innovatieprijs wordt weer uitgereikt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden