Anton Sanders plotseling overleden

Maandag 11 januari 2021

Inretail meldt triest nieuws: voorzitter Anton Sanders is plotseling overleden.
Anton Sanders plotseling overleden

Inretail meld vandaag het volgende trieste nieuws:

 

Wij hebben het trieste bericht ontvangen dat onze voorzitter Anton Sanders op zaterdag 9 januari is overleden. Hij is volstrekt onverwacht en op veel te jonge leeftijd overleden. Wij zijn in diepe rouw.


Anton was een zeer betrokken bestuurder die ontzettend veel impact heeft gehad op onze vereniging. Wij zullen zijn visie, ondernemersgeest en scherpte missen. Bovenal gaan wij een betrokken, altijd geïnteresseerde en bijzonder warm persoon missen. Wij leven intens mee met de familie. Wij zijn Anton dankbaar voor alles wat hij voor de retail en onze organisatie heeft gedaan. Wij zullen zijn gedachtegoed binnen onze vereniging laten voortbestaan.

 

Anton Sanders is tevens directievoorzitter van DKG keukens (Keller, Bruynzeel) uit Bergen op Zoom, waar men uiteraard ook diep geschokt is door dit nieuws.

 

Sanders, vorige week 54 geworden, woonde in Eindhoven en was sinds 2006 werkzaam bij Bruynzeel. Daarvoor werkte hij bij Beter Bed. Sinds 2017 was hij tevens voorzitter van Inretail. Volgens Uw Keukenprof werd een gescheurde aorta hem fataal. Sanders laat een partner achter en had geen kinderen.

 

P.S. 14-01-2021: zie ook de In Memoriam van Jan Meerman.Links

www.inretail.nl
www.dkgkeukens.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project, banken, fauteuils, stoelen, overleden, overlijden, gestorven, sterven, dood, afscheid, triest, personalia, persoonlijkheid, in memoriam, #overleden, #inretail, #antonsanders, #dkgkeukens, #keller, #bruynzeel

Gerelateerd nieuws
Nieuwe leiding en producten Schramm
Het bed is volgens Schramm Werkstätten een thuis in huis: al bijna 100 jaar ontwerpt en produceert het bedrijf bedden en matrassen, maar ook dekbedden, kussen en bedlinnen. Dit jaar begint met een nieuwe directeur en nieuwe producten.
lees verder
Fleurige lente Indes Fuggerhaus
Het Duitse bedrijf Indes Fuggerhaus komt met een voorjaarscollectie gordijnstoffen waarbij genieten en ontspannen de kernwoorden zijn.
lees verder
 
Beurzen Frankfurt tot juni dicht
lees verder
Unilux helpt dealers een handje
Unilux, specialist in insectenwering, komt met een nieuwe initiatief om zijn meer dan 1.600 dealers te helpen in coronatijd. Omdat een showroom bezoeken niet of nauwelijks mogelijk is biedt Unilux zijn dealers een volledig uitgeruste Unilux horren webshop.
lees verder
Breed programma R+T Digital
In een persconferentie maakte Messe Stuttgart kort geleden meer informatie bekend over R + T digital. 285 exposanten nemen hieraan deel en er is een uitgebreid digitaal lezingenprogramma. Ook de R + T innovatieprijs wordt weer uitgereikt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden