Nieuw geluid bij Mflor

Woensdag 13 januari 2021

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Zo kondigt John Loderus aan dat hij als binnendienst medewerker deel wordt van de Mflor familie. Loderus is hier deze week gestart.
Nieuw geluid bij Mflor

John Loderus heeft al veel ervaring in binnendienst functies. Hij werkte bij verschillende bedrijven, waaronder de leverancier van kleinmeubelen en verlichting Zijlstra uit Tiel. Hij wordt omschreven als sympathiek, collegiaal, loyaal, professioneel en behulpzaam. Ook heeft hij humor en is een harde werker die zelfs onder druk goed kan presteren.

 

Afgelopen maandag is hij als binnendienst medewerker an de slag gegaan bij pvc-vloerenspecialist Mflor uit Twello. Naast dit werk is hij actief als discjockey bij de regionale omroep van Stichting Streekomroep Maas en Waal ExtraFM.Links

www.mflor.com/nl
www.zijlstra.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, rigid, rigidcore, vinyl, laminaat, leggen, stroken, strook, plank, steen, staal, ijzer, leer, hout, beton, stofferen, stoffering, visgraat, #mflor, #zijlstra

Gerelateerd nieuws
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
 
Nieuwe entreematten
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
 
Brand bij Willard
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden