Nieuw geluid bij Mflor

Woensdag 13 januari 2021

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Zo kondigt John Loderus aan dat hij als binnendienst medewerker deel wordt van de Mflor familie. Loderus is hier deze week gestart.
Nieuw geluid bij Mflor

John Loderus heeft al veel ervaring in binnendienst functies. Hij werkte bij verschillende bedrijven, waaronder de leverancier van kleinmeubelen en verlichting Zijlstra uit Tiel. Hij wordt omschreven als sympathiek, collegiaal, loyaal, professioneel en behulpzaam. Ook heeft hij humor en is een harde werker die zelfs onder druk goed kan presteren.

 

Afgelopen maandag is hij als binnendienst medewerker an de slag gegaan bij pvc-vloerenspecialist Mflor uit Twello. Naast dit werk is hij actief als discjockey bij de regionale omroep van Stichting Streekomroep Maas en Waal ExtraFM.Links

www.mflor.com/nl
www.zijlstra.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, parket, hout, pvc, lvt, rigid, rigidcore, vinyl, laminaat, leggen, stroken, strook, plank, steen, staal, ijzer, leer, hout, beton, stofferen, stoffering, visgraat, #mflor, #zijlstra

Gerelateerd nieuws
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder
2021-2022 trends BNS Crisp in ETC
In december werd de trendlezing 'Nothing New, Everything New' gegeven in het ETC Design Center Europe. Stylistenvereniging BNS Crisp organiseerde deze presentatie over de Heimtextil trends voor 2021/2022 van trendwatcher Anne Marie Commandeur.
lees verder
Vrees voor faillissementen en ontslagen
Uit een flitspeiling onder leden heeft Inretail geconstateerd dat veel ondernemers snel moeten gaan afslanken en er paniek aan het ontstaan is. Inretail vraagt kabinet dan ook om de juiste maatregelen te nemen.
lees verder
Anton Sanders plotseling overleden
Inretail meldt triest nieuws: voorzitter Anton Sanders is plotseling overleden.
lees verder
DWI vakdagen verplaatst
Door de angstpolitiek van regeringen kon het bijna niet uitblijven: de DWI (De Woonindustrie) heeft de Voorjaarsvakdagen van februari verplaatst naar maart.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden