Bacterieremmende droogloopmat

Vrijdag 22 januari 2021

Vebe Floorcoverings lanceert een schoonloop collectie met een bacterie remmende werking genaamd de MicroGuard PROŽ, bestaande uit vijf kwaliteiten.
Bacterieremmende droogloopmat
Bacterieremmende droogloopmat Bacterieremmende droogloopmat

Met de introductie van Microguard Pro® biedt Vebe Floorcoverings uit Genemuiden een collectie aan van vijf schoonloopkwaliteiten die een speciale behandeling hebben ondergaan. Deze behandeling biedt een bacterie- en virusreducerende werking.

 

In het aanbod met Microguard Pro zitten kwaliteiten met verschillende eigenschappen, die zowel voor consumenten als voor commercieel gebruik toepasbaar zijn. De bacterie- en virusremmende behandeling is permanent en blijft actief gedurende de hele levensduur van de producten.

 

Vebe over deze innovatie: 'Met de introductie van Microguard Pro wordt de hygiene en properheid van de entree naar een hoger nivo getilt.'Links

www.vebe.net

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, vloeren, entreemat, entreesysteem, schoonloop, droogloop, deurmat, mat, hygiene, bacterieremmend, proper, #vebe, #microguardpro

Gerelateerd nieuws
Edelstenen op de bank
Moooi breidt zijn collectie The Extra O uit met een nieuwe serie kussens van Claire Vos. Om de kussens te maken is volgens het bedrijf een revolutionaire printtechnologie gebruikt.
lees verder
Nieuw directrice Gerflor
Vinylvloerenfabrikant Gerflor heeft een nieuwe managing director Benelux, waar Nay Tawile afscheid heeft genomen.
lees verder
Orderchamp groeit naar 25.000 retailers
Anderhalf jaar na oprichting heeft de 25.000ste retailer zich al aangesloten bij digitaal inkoopplatform Orderchamp, dat ook al meer dan 1.200 Europese merken telt! En de Digital Fair Spring loopt!
lees verder
 
Apple HomeKit voor raambekleding
lees verder
Decosit vervroegd
De textielbeurs Decosit in 2021 is door organisator Fedustria weer gewijzigd. Net als vorig jaar wordt ook nu weer op een vroeger tijdstip gegokt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden