De Ploeg en Kendix op TV!

Donderdag 21 maart 2019

Stoffenlabels De Ploeg en Kendix Allure komen zaterdag 23 maart op TV! Ze helpen een woonvilla naar droomvilla stofferen. En Kendix introduceert de nieuwste collectie in München.
De Ploeg en Kendix op TV!
De Ploeg en Kendix op TV! De Ploeg en Kendix op TV! De Ploeg en Kendix op TV! De Ploeg en Kendix op TV!

In het programma 'Van Woonvilla naar Droomvilla' nemen ontwerper Bertram Terpstra en Pauline Jorritsma (foto 2) de kijker elke week mee in de wereld van design, architectuur en interieur. In de aflevering van komende zaterdag 23 maart bezoekt Pauline Kendix op de afgelopen internationale interieurbeurs Imm in Keulen.

Ook bij een ander label van Artex, De Ploeg, ging Pauline van het RTL4-programma op Imm langs. Getoond wordt het gesprek met De Ploeg designer Maud Hoeijmakers (foto 1) over het verhaal achter de bijzondere kwaliteiten Sea & Ocean, gemaakt met aangespoeld plastic uit de oceaan.

 

Uitzending gemist (aflevering 2, seizoen 5, Kendix start op 05:30, De Ploeg op 10:00)?

Van 22 t/m 25 maart zal Kendix daarnaast alweer een nieuwe collectie presenteren in het centrum van München op Stofffrühling (MSF). Op dit showroomevent tonen 33 hoogstaande stoffabrikanten hun collecties.

Na de exclusieve aanvullende collectielijn Allure vorig jaar - overigens elke maandag te bewonderen in het ETC Design Center in Culemborg - gaat Kendix met de nieuwe veelzijdige trendy collectie terug naar de oorspronkelijke ontwerpvisie: 'inspiration for modern living'. Van uitbundige grafische prints tot subtiele aardse kleurnuances maar altijd licht en luchtig – tot transparant aan toe. Hierbij tonen we alvast een aantal voorbeelden (foto's 3, 4 en 5).Links

www.artelux.com
www.artex.hde.nl
www.deploeg.com
www.etcdesigncenter.nl
www.imm-cologne.de
www.kendix.nl
www.loft79.nl
www.msf-muenchen.de
www.youredition.nl
www.vanwoonvillanaardroomvilla.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, #artex, #ploeg, #kendixallure, #etcexpo, #imm, #immcologne, #artelux, #artexhde, #hunterdouglas, #deploeg, #etcdesigncenter, #immcologne, #kendix, #loft79, #msfmuenchen, #youredition, #vanwoonvillanaardroomvilla

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
 
Romo introduceert Arlyn
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Woontotaal ontwikkelt platform Decoloop
Woontotaal is professionele software voor de calculatie van gordijnen en vloeren. Na al jarenlang actief te zijn in de interieurbranche, is er nu een nieuw platform: Decoloop.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden