Reservoir Oak-collectie van Mflor

Donderdag 21 maart 2019

Duurzaamheid, ecologie en 'terug naar de natuur' zijn belangrijke thema’s in de nieuwe Reservoir Oak-collectie van Mflor.
Reservoir Oak-collectie van Mflor
Reservoir Oak-collectie van Mflor Reservoir Oak-collectie van Mflor

De Reservoir Oak PVC Collectie van Mflor is gebaseerd op eiken houten planken en verkrijgbaar in zes natuurlijke kleuren. Daardoor is de vloer volgens Mflor erg geschikt voor een interieur met een rustige en natuurlijke uitstraling.

 

De collectie bestaat uit stroken van 121,92 x 22,86 cm en heeft een dikte van 2,0 mm met een slijtlaag van 0,3 mm. De collectie is daarmee geschikt voor zwaar huishoudelijk en licht projectmatig gebruik.

 

Mflor, dat de collectie tijdens Domotex introduceerde, benadrukt dat de Reservoir Oak-collectie warm aanvoelt, geluiddempend is en voor een aangenaam loopgeluid zorgt. Daarnaast is de vloer zeer slijtvast, waterbestendig en uitermate geschikt voor vloerverwarming en -koeling.

 

De Reservoir Oak-collectie bestaat uit zes verschillende kwaliteiten, Lyn (72133),  Foxcote (72140, foto 1), Ardingly (72136), Chard (72141), Broad Fen (72138, foto 2) en Drayton (72143, foto 3). Mflor wordt in België gedistribueerd via Yepp en in Nederland via de grossiers Bosgoed en Peitsman. De projectcollecties lopen via T&M.Links

www.bosgoed.nl
www.mflor.com
www.peitsman.nl
www.textilesandmore.eu
www.yepp.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, hout, pvc, lvt, leggen, stroken, strook, plank, hout, stofferen, stoffering, #mflor, #reservoiroak, #domotex, #domotex2019, #bosgoed, #peitsman, #koninklijkepeitsman, #textilesandmore, #yepp

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Woontotaal ontwikkelt platform Decoloop
Woontotaal is professionele software voor de calculatie van gordijnen en vloeren. Na al jarenlang actief te zijn in de interieurbranche, is er nu een nieuw platform: Decoloop.
lees verder
Nieuwe milieuverklaringen ERFMI
Het Europese instituut voor producenten van veerkrachtige vloeren ERFMI heeft de meest recente milieuproductverklaringen voor veerkrachtige vloerbedekkingen gepubliceerd. Ook de EPD-calculator op de website is vernieuwd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden