De Interieurbijbel

Maandag 04 januari 2021

Vlak voor kerst werd de zesde editie van De Interieurbijbel aangekondigd waarin het antwoord op al je vragen te vinden zou moeten zijn over eigentijdse materialen met hun voors en tegens.
De Interieurbijbel

De Interieurbijbel verscheen twaalf jaar geleden voor het eerst. Ook deze zesde editie met meer dan 60 nieuwe projecten blijft volgens de uitgever als publicatie een absolute must voor iedereen die gepassioneerd bezig is met mooie interieurs.

Actuele materialen in allerlei toepassingen verrassen en inspireren de lezer om een moodboard te maken of direct met een interieur aan de slag te gaan. Het boek biedt meer dan duizend foto's en zet verhelderende pro's en contra's bij de verschillende materialen en inrichtingen.

De duidelijke en overzichtelijke indeling en de heldere teksten maken van deze Interieurbijbel een praktische en leidraad met realistische toepassingen, vaak getekend door Belgische (interieur-)architecten.

De uitgeverij heeft twee vestigingen: Lannoo in Tielt en TerraLannoo in Amsterdam. De Interieurbijbel is een uitgave van At Home Publishers uit Antwerpen wiens uitgaven onder meer onder de paraplu van Lannoo wordt verkocht.

ISBN/EAN 9789401471947 | Hardback/Gebonden | 416 pagina's | € 30,99 | Nederlands
Het is hier direct bij Lannoo (zonder verzendkosten in de Benelux!) of via de (internet)boekhandel te bestellen.Links

www.athomepublishers.be
www.lannoo.be
www.lannoo.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, project, kantoor, hospitality, boek, boeken, architectuur, stijl, design, ontwerp, marketing, boek, designers, interieurarchitecten, stylisten, bijbel, interieurbijbel, #deinterieurbijbel, #interieurbijbel, #lannoo, #terralannoo, #athomepublishers

Gerelateerd nieuws
Nieuwe leiding en producten Schramm
Het bed is volgens Schramm Werkstätten een thuis in huis: al bijna 100 jaar ontwerpt en produceert het bedrijf bedden en matrassen, maar ook dekbedden, kussen en bedlinnen. Dit jaar begint met een nieuwe directeur en nieuwe producten.
lees verder
Fleurige lente Indes Fuggerhaus
Het Duitse bedrijf Indes Fuggerhaus komt met een voorjaarscollectie gordijnstoffen waarbij genieten en ontspannen de kernwoorden zijn.
lees verder
 
Beurzen Frankfurt tot juni dicht
lees verder
Unilux helpt dealers een handje
Unilux, specialist in insectenwering, komt met een nieuwe initiatief om zijn meer dan 1.600 dealers te helpen in coronatijd. Omdat een showroom bezoeken niet of nauwelijks mogelijk is biedt Unilux zijn dealers een volledig uitgeruste Unilux horren webshop.
lees verder
Breed programma R+T Digital
In een persconferentie maakte Messe Stuttgart kort geleden meer informatie bekend over R + T digital. 285 exposanten nemen hieraan deel en er is een uitgebreid digitaal lezingenprogramma. Ook de R + T innovatieprijs wordt weer uitgereikt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden