Kleurrijke Birdie Easy

Woensdag 30 december 2020

Foscarini breidt zijn Birdie collectie uit met een nieuw vogeltje, ontworpen door L+R Palomba. De tafellamp onderscheidt zich volgens het bedrijf door het accent op kleur en eenvoud.
Kleurrijke Birdie Easy
Kleurrijke Birdie Easy Kleurrijke Birdie Easy

Minimalistisch en compact, kleurrijk en veelzijdig inzetbaar: het nieuwe Birdie Easy model – onderdeel van een collectie ontworpen door Ludovica en Roberto Palomba voor Foscarini – legt het accent meer dan ooit op kleur.

In aanvulling op het klassieke, voor de lampenserie zo kenmerkende zwart en wit, is Birdie Easy nu ook beschikbaar in de kleuren steenrood, lichtblauw, zandgeel en saliegroen, kleuren die volgens het bedrijf samengaan met het pure wit van de diffuser.

 

De voet is gemaakt van gecoat aluminium en draagt een kap van polycarbonaat, dat door middel van spuitgieten de karakteristieke vorm van de Birdie lampenkap heeft gekregen. De lamp is aan en uit te zetten met een aan- en uitschakelaar die aan de transparante snoer is toegevoegd. 

 

FK Projecten is de vertegenwoordiger van Foscarini in de Benelux, deze agentuur heeft een showrom in het ETC Design Center Europe in Culemborg. De eerst volgende Trade Day staat gepland op 4 januari 2021.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.fkprojecten.nl
www.foscarini.com
www.foscarini.it

Tags

Nieuws, Interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, verlichting, hanglamp, vloerlamp, verlichting, lamp, licht, led, dim, design, ontwerp, armatuur, diffuser, kap, lampenkap, #fkprojecten, #foscarini, #etcdesigncenter, #etcexpo

Gerelateerd nieuws
 
Beurzen Frankfurt tot juni dicht
lees verder
Daglichtgevoel door Signify
De nachten zijn lang, de dagen kort. Eigenlijk zitten we allemaal teveel binnen en krijgen te weinig zonlicht. Signify introduceerde vorig jaar daarom de lichtinnovatie NatureConnect.
lees verder
Showup voorjaar vervalt
De voorjaarseditie editie van Showup was al verplaatst naar maart, maar de allesverwoestende corona-crisis haalt ook alweer een streep door deze editie.
lees verder
 
Nimbus gaat hybride
lees verder
Maison + Objet vervalt weer
Nadat de beurs eerder al van januari naar maart was verplaatst, zal Maison & Objet dit voorjaar niet meer worden gehouden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden