De Interieurbijbel

Maandag 04 januari 2021

Vlak voor kerst werd de zesde editie van De Interieurbijbel aangekondigd waarin het antwoord op al je vragen te vinden zou moeten zijn over eigentijdse materialen met hun voors en tegens.
De Interieurbijbel

De Interieurbijbel verscheen twaalf jaar geleden voor het eerst. Ook deze zesde editie met meer dan 60 nieuwe projecten blijft volgens de uitgever als publicatie een absolute must voor iedereen die gepassioneerd bezig is met mooie interieurs.

Actuele materialen in allerlei toepassingen verrassen en inspireren de lezer om een moodboard te maken of direct met een interieur aan de slag te gaan. Het boek biedt meer dan duizend foto's en zet verhelderende pro's en contra's bij de verschillende materialen en inrichtingen.

De duidelijke en overzichtelijke indeling en de heldere teksten maken van deze Interieurbijbel een praktische en leidraad met realistische toepassingen, vaak getekend door Belgische (interieur-)architecten.

De uitgeverij heeft twee vestigingen: Lannoo in Tielt en TerraLannoo in Amsterdam. De Interieurbijbel is een uitgave van At Home Publishers uit Antwerpen wiens uitgaven onder meer onder de paraplu van Lannoo wordt verkocht.

ISBN/EAN 9789401471947 | Hardback/Gebonden | 416 pagina's | Ä 30,99 | Nederlands
Het is hier direct bij Lannoo (zonder verzendkosten in de Benelux!) of via de (internet)boekhandel te bestellen.Links

www.athomepublishers.be
www.lannoo.be
www.lannoo.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, project, kantoor, hospitality, boek, boeken, architectuur, stijl, design, ontwerp, marketing, boek, designers, interieurarchitecten, stylisten, bijbel, interieurbijbel, #deinterieurbijbel, #interieurbijbel, #lannoo, #terralannoo, #athomepublishers

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuw projectgamma Occhio
Met Occhio+ wil Occhio een allesomvattende lichtplanning in projecten - zowel in de particuliere als in de commerciŽle sector - kunnen aanbieden. Dit concept brengt nieuwe producten en productuitbreidingen op de markt, die het toepassingsgebied van de verlichtingsproducent vergroot.
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden