Data Proposte 2020 bekend

Vrijdag 09 augustus 2019

De data voor de 28e editie van de internationale beurs in meubel- en gordijnstoffen Proposte in 2020 zijn bekend geworden.
Data Proposte 2020 bekend

Was de beurs dit jaar twee weken vroeger dan normaal, nu zal Proposte weer 'gewoon' eind april worden gehouden, vaan maandag 27 tot en met woensdag 29 april 2020. De vorig jaar gewijzigde weekdagen (maandag-woensdag i.p.v. woensdag-vrijdag) blijven dus wel intact. Ook de locatie blijft gelijk: Villa Erba en Villa Antica in Cernobbio (Como).

De openingstijden zijn van 9-18 uur, de laatste dag tot 16 uur.

In de afgelopen vijf jaar heeft Proposte samengewerkt met de aangrenzende beurs, de International Observatory (gepromoot door Ascontex Promozioni) op loopafstand van Villa Erba in het Sheraton Lake Como Hotel, Spazio Como, Cernobbioshed en Villa Bernasconi.
Links

www.ascontexeditoriale.com
www.internationalobservatory.com
www.propostefair.it

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woning, woon beurs, show, evenement, tentoonstelling, event, evenement, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, gordijn, raam, meubel, bekleding, interieurtextiel, textielfabrikant, textielindustrie, converter, grossier, raamdecoratie, meubelstoffen, #internationalobservatory, #ascontexeditoriale, #villaerba, #sheratonlakecomo, #spaziocomo, #cernobbioshed, #villabernasconi, #Propostefair, #proposte28, #proposte2020

Gerelateerd nieuws
Slapen in de seventies
Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
lees verder
Headlam adviseert over kleurgebruik
Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
lees verder
Luxury Decor Floors failliet
Recent werd bekend dat LDF (Luxury Decor Floors) uit Oeselgem/Dentergem reeds half juli failliet is verklaard.
lees verder
Luxaflex vult collecties aan
Luxaflex introduceert in september meerdere collecties: nieuwe houten jaloezieën, rolgordijnen en Duette Shades.
lees verder
Extra inspiratie bij najaarsbeurs DWI
Tijdens de Najaarsvakbeurs in De Woonindustrie zijn noviteiten van de standhouders te zien, maar er is van 1-4 september meer te doen. Tijdens de beursdagen worden presentaties en lezingen gegeven en er wordt een unieke expositie neergezet.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden