Headlam adviseert over kleurgebruik

Maandag 12 augustus 2019

Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
Headlam adviseert over kleurgebruik
Headlam adviseert over kleurgebruik Headlam adviseert over kleurgebruik

Een warme kleur straalt volgens Headlam gezelligheid uit en is daarom geschikt voor ruimtes zoals de eetkamer, keuken of woonkamer. Koele kleuren geven juist rust en een intieme sfeer en zijn daarom geschikt voor werkkamers of slaapkamers.

 

Donkere tinten creëren een intieme sfeer in de kamer, hierbij doelt Headlam op een mooie donkere velours of een grof geweven stof. Lichte tinten, zoals pastelkleuren, kunnen een ruimte volgens de grossier groter laten lijken en zijn daarom ideaal voor kleine ruimtes. Om pastelstinten stoerder te maken adviseert Headlam om te spelen met (grove) structuren of prints.

 

Neutrale kleuren zoals wit, beige, taupe, lichtgrijs en antraciet worden nog steeds het meest gekozen door de Nederlandse en Belgische consument. Deze tinten passen volgens de groothandel bij vrijwel alle kleuren, zoals gekleurde gordijnen of een kleur die op de muur is gekozen.Links

www.headlam.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, #headlam, #lifestyleinterior

Gerelateerd nieuws
 
Bece lanceert nieuwe projectcollectie
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder
Nieuwe wandlijm Uzin
Uzin introduceert UZIN KE 68 T. Deze 1-k hybridelijm is bedoeld om zwaardere bedekkingen zoals duo-planken, parket en harde soorten kunststof watervast aan de wand te bevestigen.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder
Welten By Eve
Pascal Welten is vanaf vandaag aan de slag gegaan bij de het verlichtingslabel By Eve uit Schilde.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden