Headlam adviseert over kleurgebruik

Maandag 12 augustus 2019

Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
Headlam adviseert over kleurgebruik
Headlam adviseert over kleurgebruik Headlam adviseert over kleurgebruik

Een warme kleur straalt volgens Headlam gezelligheid uit en is daarom geschikt voor ruimtes zoals de eetkamer, keuken of woonkamer. Koele kleuren geven juist rust en een intieme sfeer en zijn daarom geschikt voor werkkamers of slaapkamers.

 

Donkere tinten creëren een intieme sfeer in de kamer, hierbij doelt Headlam op een mooie donkere velours of een grof geweven stof. Lichte tinten, zoals pastelkleuren, kunnen een ruimte volgens de grossier groter laten lijken en zijn daarom ideaal voor kleine ruimtes. Om pastelstinten stoerder te maken adviseert Headlam om te spelen met (grove) structuren of prints.

 

Neutrale kleuren zoals wit, beige, taupe, lichtgrijs en antraciet worden nog steeds het meest gekozen door de Nederlandse en Belgische consument. Deze tinten passen volgens de groothandel bij vrijwel alle kleuren, zoals gekleurde gordijnen of een kleur die op de muur is gekozen.Links

www.headlam.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, #headlam, #lifestyleinterior

Gerelateerd nieuws
Intirio en Trendz Belgium stoppen
Easyfairs heeft begin deze week besloten om zowel Intirio als Trendz Belgium uit hun beursagenda te halen. Een lange traditie verdwijnt.
lees verder
Nieuwe collecties van Elitis
Élitis komt dit najaar met twee nieuwe stoffencollecties en vult een serie wandbekleding aan met nieuwe kleuren en panorama's.
lees verder
R+T naar Barcelona
In Barcelona vindt in 2020 voor het eerste APAExpo by R+T plaats. Hiermee versterkt R + T zijn positie op het gebied van deuren en poorten.
lees verder
 
NLXL ook in karpetten
lees verder
Pierre Frey tijdens Designweek Parijs
Tijdens de designweek in Parijs in september presenteerden designers, ontwerpers en fabrikanten hun creaties. Maison Pierre Frey leverde producten voor verschillende tentoonstellingen, verdeeld over Parijs.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden