Headlam adviseert over kleurgebruik

Maandag 12 augustus 2019

Groothandel Headlam geeft in zijn meest recente nieuwsbrief tips voor het gebruik van kleur. Met een keuze voor de juiste kleur gordijnen worden zij volgens het bedrijf vanzelf de basis van het interieur.
Headlam adviseert over kleurgebruik
Headlam adviseert over kleurgebruik Headlam adviseert over kleurgebruik

Een warme kleur straalt volgens Headlam gezelligheid uit en is daarom geschikt voor ruimtes zoals de eetkamer, keuken of woonkamer. Koele kleuren geven juist rust en een intieme sfeer en zijn daarom geschikt voor werkkamers of slaapkamers.

 

Donkere tinten creëren een intieme sfeer in de kamer, hierbij doelt Headlam op een mooie donkere velours of een grof geweven stof. Lichte tinten, zoals pastelkleuren, kunnen een ruimte volgens de grossier groter laten lijken en zijn daarom ideaal voor kleine ruimtes. Om pastelstinten stoerder te maken adviseert Headlam om te spelen met (grove) structuren of prints.

 

Neutrale kleuren zoals wit, beige, taupe, lichtgrijs en antraciet worden nog steeds het meest gekozen door de Nederlandse en Belgische consument. Deze tinten passen volgens de groothandel bij vrijwel alle kleuren, zoals gekleurde gordijnen of een kleur die op de muur is gekozen.Links

www.headlam.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, #headlam, #lifestyleinterior

Gerelateerd nieuws
Slapen in de seventies
Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
lees verder
Data Proposte 2020 bekend
De data voor de 28e editie van de internationale beurs in meubel- en gordijnstoffen Proposte in 2020 zijn bekend geworden.
lees verder
Luxury Decor Floors failliet
Recent werd bekend dat LDF (Luxury Decor Floors) uit Oeselgem/Dentergem reeds half juli failliet is verklaard.
lees verder
Luxaflex vult collecties aan
Luxaflex introduceert in september meerdere collecties: nieuwe houten jaloezieën, rolgordijnen en Duette Shades.
lees verder
Extra inspiratie bij najaarsbeurs DWI
Tijdens de Najaarsvakbeurs in De Woonindustrie zijn noviteiten van de standhouders te zien, maar er is van 1-4 september meer te doen. Tijdens de beursdagen worden presentaties en lezingen gegeven en er wordt een unieke expositie neergezet.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden