Data Lichtwoche 2024 bekend

Maandag 19 juni 2023

De data voor 2024 staan vast en de nieuwe vertegenwoordigers zijn gekozen. De volgende editie van de Lichtwoche Sauerland komt eraan. Tussen 25 februari en 1 maart 2024 is het motto opnieuw ‘Welkom in de LichtRegio’.
Data Lichtwoche 2024 bekend

Frederic Hoffmann (Neuhaus Lighting Group) en Philipp Müller (Trio Lighting Group) werden uit de exposanten gekozen als 'woordvoerders'. In deze functie zijn zij nu verantwoordelijk voor het beschermheerschap van de Lichtwoche Sauerland. Samen met de deelnemers van de werkgroepen worden nu de strategische richtlijnen voorbereid voor een succesvol evenement volgend jaar.

 

Lichtwoche Sauerland, dit jaar gehouden van 5-10 maart, is volgens organisator Lichtforum NRW niet alleen populair onder de gevestigde exposanten, maar ook over het aantal nieuwkomers groeit gestaag. Begin juni hadden al 30 bedrijven zich ingeschreven voor de editie van 2024. Het evenement voor verlichtingsbedrijven in de regio vindt over plaats vlak vóór Light + Building 2024 in Frankfurt.Links

www.lichtwoche-sauerland.de
www.lichtforum-nrw.de

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, verlichtingsbeurs, beurs, show, event, vakbeurs, evenement, #lichtwoche, #lichtwochesauerland, #lichtforum, #LWS2024

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder
 
Growing Homes - Meubelbeurs 2024
lees verder
Daling omzet meubelwinkels
De Nederlandse detailhandel zette bijna 4% meer om in eerste kwartaal 2024, maar de meubelwinkels daalden in omzet.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden