Data Lichtwoche 2024 bekend

Maandag 19 juni 2023

De data voor 2024 staan vast en de nieuwe vertegenwoordigers zijn gekozen. De volgende editie van de Lichtwoche Sauerland komt eraan. Tussen 25 februari en 1 maart 2024 is het motto opnieuw ĎWelkom in de LichtRegioí.
Data Lichtwoche 2024 bekend

Frederic Hoffmann (Neuhaus Lighting Group) en Philipp Müller (Trio Lighting Group) werden uit de exposanten gekozen als 'woordvoerders'. In deze functie zijn zij nu verantwoordelijk voor het beschermheerschap van de Lichtwoche Sauerland. Samen met de deelnemers van de werkgroepen worden nu de strategische richtlijnen voorbereid voor een succesvol evenement volgend jaar.

 

Lichtwoche Sauerland, dit jaar gehouden van 5-10 maart, is volgens organisator Lichtforum NRW niet alleen populair onder de gevestigde exposanten, maar ook over het aantal nieuwkomers groeit gestaag. Begin juni hadden al 30 bedrijven zich ingeschreven voor de editie van 2024. Het evenement voor verlichtingsbedrijven in de regio vindt over plaats vlak vóór Light + Building 2024 in Frankfurt.Links

www.lichtwoche-sauerland.de
www.lichtforum-nrw.de

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, verlichtingsbeurs, beurs, show, event, vakbeurs, evenement, #lichtwoche, #lichtwochesauerland, #lichtforum, #LWS2024

Gerelateerd nieuws
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
 
Angela van Dongen naar Upstairs
lees verder
Syphasfera voor binnen
De Syphasfera lamp, uit de outdoor collectie van Catellani & Smith, is opnieuw vormgegeven door de Italiaanse fabrikant.
lees verder
BMWK steunt Imm talenten
Het Duitse federale ministerie van Economische Zaken en Klimaatactie (BMWK) zal in 2024 opnieuw de deelname van innovatieve jonge bedrijven aan Imm Cologne ondersteunen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden