Cornelis bij Rinos

Vrijdag 07 mei 2021

Een ervaren rot uit de vloerenbranche is sinds kort aan de slag gegaan bij entreemattenspecialist Rinos uit Genemuiden.
Cornelis bij Rinos

Hedwin Cornelis is sinds begin deze maand in dienst getreden als sales manager bij Rinos. Hedwin is reeds sinds 1995 actief als account manager in de vloerenbranche. Zo was hij een lustrum lang werkzaam voor Tretford, daarna kort voor Van Besouw (nu een label van Hillfloor) en Indivipro en vervolgens ruim zes jaar voor de recent overgenomen Edel Group. In zijn laatste dienstbetrekking werkte hij bijna drie jaar als sales manager voor Intercarpet.

Hedwin heeft niet alleen kennis op het gebied van vloeren, maar deze strekt zich breder uit en omvat tevens interieurarchitectuur. Hiermee gaat hij het Matching all Floors-concept van Rinos verder uitrollen, 'want er zijn al genoeg donkergrijze matten in de wereld,' zo stelt de schoonloopspecialist.Links

www.besouw.nl
www.edelgroup.nl
www.hillfloor.com
www.indivipro.nl
www.intercarpet.nl
www.rinos.nl
www.tretford.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, vloer, vloeren, vloerbedekking, deurmat, mat, schoonloop, droogloop, entree, entreemat, entreesysteem, lvt, tapijt, naaldvilt, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, residentieel, personalia, hedwin cornelis, rinos, #besouw, #edelgroup, #hillfloor, #indivipro, #intercarpet, #rinos, #tretford, #vanbesouw, #entrancemat, #entrancematting, #interiordesign, #flooring

Gerelateerd nieuws
Balta wil af van tapijttegels
Het West-Vlaamse Balta, het grootste tapijtbedrijf van Europa, wil Modulyss, zijn Europese merk van tapijttegels, verkopen volgens de Belgische krant de Tijd. Balta, dat al enkele jaren in financieel zwaar weer zit, had daarover een bijna-akkoord met het Amerikaanse Mohawk.
lees verder
Toekomst van schone vloeren
Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
Forse uitbreiding schoonloopmatten
Emco heeft haar assortiment schoonloopzones fors uitgebreid, hetgeen onder andere ook meer ontwerpvrijheid mogelijk maakt met deze producten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden