Belgische beleving bij Beliving

Vrijdag 07 mei 2021

Overstock-moederbedrijf Furniture Group gaat vanaf nu verder onder de naam Beliving in Gent. Overstock Garden, Overstock Home en Exterioo tuinmeubelen blijven onder eigen naam opereren.
Belgische beleving bij Beliving

Furniture Group, de organisatie achter 25 Overstock Garden en zeventien Overstock Home showrooms in België alsook drie Exterioo winkels in België en drie in Nederland, heet voortaan Beliving. De nieuwe naam symboliseert volgens Retaildetail de focus van de groep op beleving én op de verankering in België. Want hoewel de groep ook groeide in Nederland, blijft het een echt Belgisch bedrijf.

Beliving (foto; website) richt zich op liefhebbers van betere interieur- en tuinmeubelen. Vorig jaar ontwikkelde het nog voor Overstock Home een showroomconcept rond achttien leefwerelden. Ceo Dominique Motte vindt dat de klant verder centraal gezet moet worden met meer service en inspiratie, wat dus meer is dan het verkopen tuin- en interieurmeubelen.

Het bedrijf zelf groeit ook qua werknemers waardoor het is ingetrokken in een nieuw hoofdkantoor in Gent.Links

www.beliving.be
www.exterioo.nl
www.overstockgarden.be
www.overstockhome.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, tapijt, verlichting, licht, lamp, decoratie, gift, detail, retail, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project,woninginrichting, online, webshop, internet, meubel, project, outdoor, buiten, tuinmeubel, residentieel, #beliving, #overstockgarden, #overstockhome, #exterioo

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
 
Das Haus nieuwe vorm
lees verder
Woontrend 2022 - Traditional Sentiment
Onlangs presenteerde Inretail de woontrends voor 2022, voortkomend uit de tijdgeest Calibrate. In een serie van vier artikelen zullen deze behandeld worden, vandaag de derde: Traditional Sentiment.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden