Coretec in tandartspraktijk

Maandag 05 december 2022

In een tandartspraktijk in Rotterdam installeerde Aslan Wonen een Coretec tegelvloer.
Coretec in tandartspraktijk
Coretec in tandartspraktijk Coretec in tandartspraktijk Coretec in tandartspraktijk Coretec in tandartspraktijk

Aslan Wonen uit Rotterdam installeerde onlangs 400 m2 van de Coretec® Essentials collectie in het design Polished Concrete in een tandartsenpraktijk in Rotterdam. Met deze fraaie tegelvloer kreeg de praktijk weer een moderne, frisse uitstraling waar men jarenlang plezier van heeft.

 

De vloeren in deze collectie zijn extreem stabiel en slijtvast, waardoor het intensieve gebruik bij deze tandartspraktijk geen enkel probleem vormt. Alle Coretec-vloeren kunnen op bestaande vloeren geïnstalleerd worden en zijn dermate geschikt voor renovatieprojecten. Door het geïntegreerde kliksysteem waar geen lijm, spijkers of cement aan te pas komen, kan de vloer namelijk eenvoudig en snel geplaatst worden.

 

Alle vloeren kunnen bovendien met bijpassende plinten en profielen afgewerkt worden. Dankzij de speciale onderhoudskit zijn de vloeren gemakkelijk te onderhouden. Coretec vloeren worden in Nederland gedistribueerd door Headlam, Intr en Dersimo.

 

Begin deze maand was er overigens in het RTL4 programma Life is Beautiful, net als vorig jaar, weer een reportage te zien over Coretec vloeren. Hierin vertelt Pamela van Coretec tijdens een interview op de VT Wonen beurs dat ze ziet dat de trend van lichte eiken in visgraat nog steeds bestaat, maar dat er ook meer vraag lijkt te komen naar meer donkere tinten in rechte planken!Links

www.arslanwonen.nl
www.coretecfloors.nl
www.headlam.nl
www.dersimo.nl
www.intr.nl

Tags

nieuws, interieur, vloeren, rigid, klikvloeren, kurk, duurzaam, renovatie, installatie, leggen, klikken, plinten, profielen, tegeldessin, collectie, polishedconcrete, betonlook, tandartspraktijk, #essentials, #coretec, #headlam, #intr, #dersimo, #arslanwonen

Gerelateerd nieuws
 
Houten vloer voor vloerverwarming
lees verder
Mflor exposant op Bau
Bau München is een van de grootste bouwbeurzen van Duitsland en trekt veel internationale bezoekers. Mflor presenteert zich met een eigen stand.
lees verder
Marktrapport over vloeren
Marktdata publiceert een nieuw rapport over de vloerenmarkt, waarin o.a. wordt geconstateerd dat de consument prijsgevoeliger aan het worden is.
lees verder
 
Ecologische recyclingvloer Meister
lees verder
Centralisatie Unilin voor klanten
Unilin Flooring Nederland is de organisatie achter de diverse vloerenactiviteiten van Unilin in Nederland, met sinds enige tijd een nieuw hoofdkantoor in eigen kantoor in Rotterdam.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden