Confectiewebinar Headlam

Vrijdag 13 november 2020

Groothandel Headlam organiseert samen met atelier Van der Lelie een webinar over gordijnconfectie. De online lezing is gericht op de laatste ontwikkelingen op het gebied van confectie.
Confectiewebinar Headlam

Sjoerd van der Lelie (van Gordijnenatelier van der Lelie) neemt de deelnemers mee naar confectieland en brengt diverse actuele vraagstellingen onder de aandacht en gaat uitgebreid in op de vele mogelijkheden en technieken bij confectie.

 

In de afgelopen decennia zijn volgens Headlam namelijk niet alleen de materialen voor gordijnen, maar ook de confectie mogelijkheden en wijzen uitgebreid. Verduisterende stoffen hebben bijvoorbeeld een evolutie doorgemaakt, door nieuwe weeftechnieken zijn dit niet meer de ‘stugge’ stoffen die alleen met enkele plooi geadviseerd kunnen worden. Het toevoegen van een loodband is ook echt niet meer nodig om deze stoffen een mooie valling te geven. Gordijnen geconfectioneerd met waveplooi staan in de huidige top tien van confectie wijzen, maar hoe pas je dit toe op welk type rails? En hoe zit dat nou met de berekening? De gemiddelde woonkamer is tegenwoordig zo'n 260 hoog, welke plooidiepte geeft dan een mooi resultaat?

 

Wat krijgen de deelnemers precies tijdens de webinar? Allereerst natuurlijk meer kennis van zaken. Per post sturen Van der Lelie en Headlam de deelnemers een pakket toe met alles om voorbereid deel te kunnen nemen, inclusief een naslagwerk van de webinar. De webinar wordt gehouden op maandagochtend 30 november vanaf 9 uur en dinsdagavond 1 december vanaf 19 uur. De deelname kost € 9,95 en aanmelden kan hier.Links

www.headlam.nl
www.vanderlelie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, retail, detaillist, Headlam, groothandel, grossier, brandveilig, brandwerend, gordijnenatelier, gordijnatelier, textiel, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, groothandel, grossier, stoffenleverancier, online, cursus, onlinecursus, webinar, #vanderlelie, #headlam,

Gerelateerd nieuws
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
 
Doorpaper van Instabilelab
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
Liefdeswerk van Li
Opnieuw is Li Edelkoort binnenkort te zien in een webinar dat gepresenteerd wordt door NII: A labour of Love.
lees verder
 
Behang van Quinten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden