Confectiewebinar Headlam

Vrijdag 13 november 2020

Groothandel Headlam organiseert samen met atelier Van der Lelie een webinar over gordijnconfectie. De online lezing is gericht op de laatste ontwikkelingen op het gebied van confectie.
Confectiewebinar Headlam

Sjoerd van der Lelie (van Gordijnenatelier van der Lelie) neemt de deelnemers mee naar confectieland en brengt diverse actuele vraagstellingen onder de aandacht en gaat uitgebreid in op de vele mogelijkheden en technieken bij confectie.

 

In de afgelopen decennia zijn volgens Headlam namelijk niet alleen de materialen voor gordijnen, maar ook de confectie mogelijkheden en wijzen uitgebreid. Verduisterende stoffen hebben bijvoorbeeld een evolutie doorgemaakt, door nieuwe weeftechnieken zijn dit niet meer de ‘stugge’ stoffen die alleen met enkele plooi geadviseerd kunnen worden. Het toevoegen van een loodband is ook echt niet meer nodig om deze stoffen een mooie valling te geven. Gordijnen geconfectioneerd met waveplooi staan in de huidige top tien van confectie wijzen, maar hoe pas je dit toe op welk type rails? En hoe zit dat nou met de berekening? De gemiddelde woonkamer is tegenwoordig zo'n 260 hoog, welke plooidiepte geeft dan een mooi resultaat?

 

Wat krijgen de deelnemers precies tijdens de webinar? Allereerst natuurlijk meer kennis van zaken. Per post sturen Van der Lelie en Headlam de deelnemers een pakket toe met alles om voorbereid deel te kunnen nemen, inclusief een naslagwerk van de webinar. De webinar wordt gehouden op maandagochtend 30 november vanaf 9 uur en dinsdagavond 1 december vanaf 19 uur. De deelname kost € 9,95 en aanmelden kan hier.Links

www.headlam.nl
www.vanderlelie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, gordijn, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, retail, detaillist, Headlam, groothandel, grossier, brandveilig, brandwerend, gordijnenatelier, gordijnatelier, textiel, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, groothandel, grossier, stoffenleverancier, online, cursus, onlinecursus, webinar, #vanderlelie, #headlam,

Gerelateerd nieuws
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder
Luxaflex 70 jaar
Luxaflex bestaat dit jaar 70 jaar, een mijlpaal waar deze raambekledingspecialist niet aan voorbij wil gaan.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden