Akoestisch behang La Aurelia Design

Maandag 16 november 2020

La Aurelia Design komt met een innovatieve nieuwe wandbekleding: Acoustic Wallcovering. Dit naadloze, akoestisch dempende materiaal is volgens het bedrijf een geweldige oplossing voor betere akoestiek.
Akoestisch behang La Aurelia Design
Akoestisch behang La Aurelia Design

Het materiaal waarvan Acoustic Wallcovering gemaakt is heeft een textiele uitstraling, is krasvast en brandvertragend en voldoet hiermee aan hoge hospitality standaarden. De wandbekleding is verkrijgbaar tot max. 290 cm hoog en 1.200 cm breed uit één groot stuk. Alle maatwerk modellen uit de collecties van La Aurelia Design kunnen hierop worden uitgevoerd.

 

De viltrug is volgens het bedrijf kostenbesparend, want deze egaliseert oneffenheden tot 4 mm onder de wandbekleding. Dus kleine scheurtjes of gaatjes hoeft men niet van te voren te vullen of te repareren. Daarnaast gaat er volgens La Aurelia Design in de zomer en winter een isolerende werking vanuit, wat bespaart op de energierekening. Daarnaast verbetert het de akoestiek, want ongeveer een kwart van de geluidsgolven in een ruimte zou hierdoor geabsorbeerd worden.

Het nieuwe behang en de bestaande collecties, het vliesbehang en de naadloze wallcoverings: smooth en textured van Aurelia zijn te zien in de vernieuwde Brand Boutique van La Aurelia Design in het ETC Design Center in Culemborg. Ook deze maandag is hier weer een Trade Day, reserveren hiervoor is vanwege het coronavirus verplicht. Op overige dagen is de showroom van La Aurelia in Almere op afspraak te bezoeken.Links

www.la-aurelia.com
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, kunst, wandbekleding, behang, print, motief, foto, afbeelding, #laaurelia #etcdesigncenter, #Acousticwallcovering

Gerelateerd nieuws
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
 
Doorpaper van Instabilelab
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
Liefdeswerk van Li
Opnieuw is Li Edelkoort binnenkort te zien in een webinar dat gepresenteerd wordt door NII: A labour of Love.
lees verder
 
Behang van Quinten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden