Akoestisch behang La Aurelia Design

Maandag 16 november 2020

La Aurelia Design komt met een innovatieve nieuwe wandbekleding: Acoustic Wallcovering. Dit naadloze, akoestisch dempende materiaal is volgens het bedrijf een geweldige oplossing voor betere akoestiek.
Akoestisch behang La Aurelia Design
Akoestisch behang La Aurelia Design

Het materiaal waarvan Acoustic Wallcovering gemaakt is heeft een textiele uitstraling, is krasvast en brandvertragend en voldoet hiermee aan hoge hospitality standaarden. De wandbekleding is verkrijgbaar tot max. 290 cm hoog en 1.200 cm breed uit één groot stuk. Alle maatwerk modellen uit de collecties van La Aurelia Design kunnen hierop worden uitgevoerd.

 

De viltrug is volgens het bedrijf kostenbesparend, want deze egaliseert oneffenheden tot 4 mm onder de wandbekleding. Dus kleine scheurtjes of gaatjes hoeft men niet van te voren te vullen of te repareren. Daarnaast gaat er volgens La Aurelia Design in de zomer en winter een isolerende werking vanuit, wat bespaart op de energierekening. Daarnaast verbetert het de akoestiek, want ongeveer een kwart van de geluidsgolven in een ruimte zou hierdoor geabsorbeerd worden.

Het nieuwe behang en de bestaande collecties, het vliesbehang en de naadloze wallcoverings: smooth en textured van Aurelia zijn te zien in de vernieuwde Brand Boutique van La Aurelia Design in het ETC Design Center in Culemborg. Ook deze maandag is hier weer een Trade Day, reserveren hiervoor is vanwege het coronavirus verplicht. Op overige dagen is de showroom van La Aurelia in Almere op afspraak te bezoeken.Links

www.la-aurelia.com
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, kunst, wandbekleding, behang, print, motief, foto, afbeelding, #laaurelia #etcdesigncenter, #Acousticwallcovering

Gerelateerd nieuws
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder
Luxaflex 70 jaar
Luxaflex bestaat dit jaar 70 jaar, een mijlpaal waar deze raambekledingspecialist niet aan voorbij wil gaan.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden