Hotelkleden

Maandag 16 november 2020

Het assortiment vloerkleden van Karpi is uitgebreid met een nieuwe hotelserie. De karpetten zijn leverbaar in zeven verschillende dessins.
Hotelkleden
Hotelkleden Hotelkleden Hotelkleden Hotelkleden

De nieuwe Hotel Collection vloerkleden van Karpi zijn is geïnspireerd op het hotelleven: chique, elegant en exclusief zo meldt grossier Headlam, die de karpetten op de markt brengt. De zeven items voeren namen van beroemde hotels: Romain (foto 3), Radisson (foto 4), Ritz (foto 2), Rafael, Rousseau (foto 5), Russel en Royce (foto 1).

De eerste drie hebben grafische lijnenspel. De Russel en Rousseau zijn herkenbaar aan goud en koninklijk blauw, terwijl de Rafael brique kleurt. De Royce bestaat zelfs uit zes kleuren met een metallic look.

De gebruikte garens bestaan voor 40% uit bamboe vezels. Hierdoor zijn deze vloerkleden zacht en krijgen ze een glans, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. Daarnaast is bamboe stabiel en sterk te zijn, wat volgens de grossier uit Zutphen zorgt voor een duurzaam vloerkleed.

Deze kleden zijn leverbaar in drie formaten:
- 160 x 230 cm Adviesverkoop € 399
- 200 x 290 cm Adviesverkoop € 639
- 240 x 340 cm Adviesverkoop € 869

Voor collectionering van deze collectie vraagt Headlam een inkoopinvestering van € 660 van de diverse vloerkleden, waarbij drie stalenbunches komen.Links

www.headlam.nl
www.karpi.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, leggen, vloeren, parket, textiel, bekleding, behang, wandbekleding, stofferen, stoffering, meubelstof, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, meubelbekleding, karpet, #headlam, #karpi, #hotelcolection

Gerelateerd nieuws
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
PPC Nieuwegein
In de zomer van 2021 verwacht de Plinten & Profielen Centrale (PPC) een zesde filiaal te openen in NIeuwegein.
lees verder
De G van Gietvloeren
Gietvloeren zijn in trek in zowel de particuliere als zakelijke markt. Een van de landelijke opererende spelers op het gebied van gietvloeren is G-Vloeren.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
 
Toch geen IMM in 2021
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden