Ultiem loungen bij Natuzzi

Dinsdag 17 november 2020

De uit Turijn afkomstige Paola Navone wordt ge´nspireerd door een soort onvolmaakte schoonheid. Daarnaast richt zij zich met haar ontwerpen voor Natuzzi op eenvoud en details die de vredige en ontspannen levensstijl in de Italiaanse Puglia regio volgens haar oproepen.
Ultiem loungen bij Natuzzi
Ultiem loungen bij Natuzzi Ultiem loungen bij Natuzzi

Voor de collectie Circle of Harmony werkt Natuzzi met acht verschillende ontwerpers– elk met een andere ontwerpbenadering en stijl - om de identiteit van het merk te vertalen. Hiermee wil het bedrijf een ​​perfecte balans te creëren tussen ethiek en esthetiek, stijl en functie, kleuren en materialen. Eerder toonde Interieurjournaal al het model Wave van Nika Zupanc en Infinito van ontwerper Marcantonio. Dit maal is het beurt aan de ontwerpen van uit Turijn afkomstige Paola Navone.

 

De Argo-bank heeft royale afmetingen en nodigt uit tot wegzakken. De zachte look wordt versterkt door de 3D-vulling en door twee grote beugels die in de rugleuning wegzakken en erdoorheen om de rug te bereiken. De lage, bijna onzichtbare voeten versterken het idee van een uiterst comfortabel, uitnodigend en omhullend zitsysteem. De bank is verkrijgbaar in twee- en driezitsversies en als draaibare fauteuil.

 

De Sleeping Argo chaise longue (foto 3) doet denken aan een golf. Het meubel kan in verschillende rustposities worden geplaatst door middel van aanraaktoetsen. Volgens Natuzzi is de chaiso longue uiterst comfortabel, zowel in de chaise longue-positie als in de day-bed-positie. Naast traditionele lederen of stoffen bekleding is Argo ook verkrijgbaar met de nieuwe bekleding Water, ontworpen door de Nederlandse textielontwerper ByBorre.Links

www.natuzzi.com
www.byborre.com

Tags

Nieuws, noviteit, interieur, design, inrichting, Natuzzi, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, nieuws, bank, lounge, zitmeubel, zit, relax, #circleofharmony, #byborre, #natuzzi, #PaolaNavone, #argo

Gerelateerd nieuws
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
 
Toch geen IMM in 2021
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden