Live webinars interieurstudies

Donderdag 12 november 2020

De woonbranche zit te springen om goede vakmensen. Daarom doet de interieurbranche er alles aan om jongeren te interesseren in de opleiding tot interieurvakman- of vrouw.
Live webinars interieurstudies

De woninginrichtingsbranche beleeft toptijden en is al op langer op zoek naar goede vakmensen, vooral woningstoffeerders, parketteurs en keukenmonteurs. Daarom wordt geprobeerd jongeren die een studie moeten kiezen te interesseren in de opleiding voor interieurvakman- of vrouw.

Studiekeuzebeurzen om scholieren te laten kennismaken met de verschillende richtingen zijn nu door corona echter niet mogelijk. In plaats daarvan worden nu tijdens de Voorlichtingsweek voor scholieren webinars georganiseerd om de opleiding voor Interieurvakman m/v te promoten. Deze opleiding biedt 100% baangarantie, volop vrijheid en veel variatie en daarmee een heel aantrekkelijk perspectief, zo meldt Inretail. Genoeg redenen om jongeren te enthousiasmeren!

Op maandag 16 november van 17:00 tot 17:45 uur praten we met keukenmonteur Peter Siccama (19) van Arma Keukens en komen we alles te weten over zijn vak en opleiding. Meer informatie en aanmelden.

Op vrijdag 20 november van 15.30 tot 16.15 uur gaan we in gesprek met floor artist en kampioen woningstofferen 2016 Dave Amweg van OCS-Interiors, over het mooie vak van woningstoffeerder en wat je tijdens de opleiding leert. Meer informatie en aanmelden.Links

www.armakeukensensanitair.nl
www.inretail.nl
www.ocs-interiors.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, residentieel, non-food, retail, detailhandel, brancheorganisatie, belangenbehartiger, cbw, mitex, in retail, inretail, winkel, shop, webwinkel, webshop, online, organisatie, belang, vereniging, corona, #inretail, #webinar, #interieurvakman, #interieurstudies, #woonbranche

Gerelateerd nieuws
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
PPC Nieuwegein
In de zomer van 2021 verwacht de Plinten & Profielen Centrale (PPC) een zesde filiaal te openen in NIeuwegein.
lees verder
 
Doorpaper van Instabilelab
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden