Live webinars interieurstudies

Donderdag 12 november 2020

De woonbranche zit te springen om goede vakmensen. Daarom doet de interieurbranche er alles aan om jongeren te interesseren in de opleiding tot interieurvakman- of vrouw.
Live webinars interieurstudies

De woninginrichtingsbranche beleeft toptijden en is al op langer op zoek naar goede vakmensen, vooral woningstoffeerders, parketteurs en keukenmonteurs. Daarom wordt geprobeerd jongeren die een studie moeten kiezen te interesseren in de opleiding voor interieurvakman- of vrouw.

Studiekeuzebeurzen om scholieren te laten kennismaken met de verschillende richtingen zijn nu door corona echter niet mogelijk. In plaats daarvan worden nu tijdens de Voorlichtingsweek voor scholieren webinars georganiseerd om de opleiding voor Interieurvakman m/v te promoten. Deze opleiding biedt 100% baangarantie, volop vrijheid en veel variatie en daarmee een heel aantrekkelijk perspectief, zo meldt Inretail. Genoeg redenen om jongeren te enthousiasmeren!

Op maandag 16 november van 17:00 tot 17:45 uur praten we met keukenmonteur Peter Siccama (19) van Arma Keukens en komen we alles te weten over zijn vak en opleiding. Meer informatie en aanmelden.

Op vrijdag 20 november van 15.30 tot 16.15 uur gaan we in gesprek met floor artist en kampioen woningstofferen 2016 Dave Amweg van OCS-Interiors, over het mooie vak van woningstoffeerder en wat je tijdens de opleiding leert. Meer informatie en aanmelden.Links

www.armakeukensensanitair.nl
www.inretail.nl
www.ocs-interiors.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, residentieel, non-food, retail, detailhandel, brancheorganisatie, belangenbehartiger, cbw, mitex, in retail, inretail, winkel, shop, webwinkel, webshop, online, organisatie, belang, vereniging, corona, #inretail, #webinar, #interieurvakman, #interieurstudies, #woonbranche

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen bijna van start
De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 – 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
lees verder
Inretail gooit handdoek
Detailhandelsbrancheorganisatie Inretail gaat niet in hoger beroep tegen de Nederlandse staat om de gedwongen winkelsluiting op te heffen. En het IMF heeft overheden inmiddels geadviseerd om noodlijdende zaken op te kopen!
lees verder
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
Elegante subtiele rondingen
DesignLab21, onderdeel van de Dutch Quality Group presenteert de nieuwe bank Vilaz. Volgens het bedrijf is het een typische Design on Stock bank, met een herkenbare signatuur. Modulair, comfortabel en met veel aandacht voor kwaliteit en detail.
lees verder
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden