Christmas at Nidum

Dinsdag 13 december 2022

Op 17 en 18 december vindt Christmas at Nidum in Grave plaats. Tijdens dit weekend doen de bezoekers interieur inspiratie op in een kerstsfeer, met verschillende activiteiten en special guests.
Christmas at Nidum

Het monumentale Arsenaal in Grave is sinds november 2021 getransformeerd tot een house of inspiration. Op deze monumentale locatie maken bezoekers kennis met de diverse shops en showrooms van Nidum, waar lifestyle, design, interieur en kunst centraal staan. Van (tuin)meubilair en verlichting tot bedden en van vloeren en speakers tot koffie en wijn.

 

Tijdens Christmas at presenteert By Eve Light Design haar nieuwe collectie, Keijser&Co presenteert de nieuwe karpettencollectie: K&C Carpets. Deze karpetten zijn te zien in de ruime showroom van het interieurbedrijf. Men kan zich inschrijven voor stylingadvies van Anne van Nox Studio Interiors en er zijn pop-ups met onder andere sieraden van Carliev, fashion van Studio Roov en nail-art van Nellies.

 

Het kerstgevoel wordt compleet gemaakt met een hapje en een drankje, want Hive kitchens verwelkomt de bezoekers met een hapje van hun buitenkeuken, Grapelife verzorgt een bubbelproeverij en Bogarden Buitenmeubilair serveert een warme glühwein. Tijdens Christmas at Nidum is kunstenaar Chris Tap aanwezig. Hij exposeert enkele van zijn beelden. Ook Wendy Buiter, Micky Hoogendijk, Contempera, Carina Wagenaar en Noor Huige laten verschillende werken zien.

 

In Ovum, het inpandige restaurant van Nidum kunnen gasten genieten van zowel een koffie met gebak als een menu van de chef. Nidum is tijdens Christmas at Nidum op zaterdag 17 december geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag 18 december van 12.00 tot 18.00 uur.Links

www.nidum.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bed, bedtextiel, overtrek, decoratie, decoratie-artikel, meubel, stoel, slaapbank, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, vaas, vazen, woon, woontextiel, woningtextiel, vloer, vloerbekleding, karpet, vloerkleed, retail, detaillist, winkel, woonwinkel, label, merk, #nidum, #kenccarpets, #byeyelightdesign, #keijserenco, #bogardenbuitenmeubilair, #christmasatnidum

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Nieuwe laminaatcollectie
Berryalloc uit Menen heeft onlangs een uitgebreide nieuwe collectie laminaatvloeren geÔntroduceerd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden