Christmas at Nidum

Dinsdag 13 december 2022

Op 17 en 18 december vindt Christmas at Nidum in Grave plaats. Tijdens dit weekend doen de bezoekers interieur inspiratie op in een kerstsfeer, met verschillende activiteiten en special guests.
Christmas at Nidum

Het monumentale Arsenaal in Grave is sinds november 2021 getransformeerd tot een house of inspiration. Op deze monumentale locatie maken bezoekers kennis met de diverse shops en showrooms van Nidum, waar lifestyle, design, interieur en kunst centraal staan. Van (tuin)meubilair en verlichting tot bedden en van vloeren en speakers tot koffie en wijn.

 

Tijdens Christmas at presenteert By Eve Light Design haar nieuwe collectie, Keijser&Co presenteert de nieuwe karpettencollectie: K&C Carpets. Deze karpetten zijn te zien in de ruime showroom van het interieurbedrijf. Men kan zich inschrijven voor stylingadvies van Anne van Nox Studio Interiors en er zijn pop-ups met onder andere sieraden van Carliev, fashion van Studio Roov en nail-art van Nellies.

 

Het kerstgevoel wordt compleet gemaakt met een hapje en een drankje, want Hive kitchens verwelkomt de bezoekers met een hapje van hun buitenkeuken, Grapelife verzorgt een bubbelproeverij en Bogarden Buitenmeubilair serveert een warme glühwein. Tijdens Christmas at Nidum is kunstenaar Chris Tap aanwezig. Hij exposeert enkele van zijn beelden. Ook Wendy Buiter, Micky Hoogendijk, Contempera, Carina Wagenaar en Noor Huige laten verschillende werken zien.

 

In Ovum, het inpandige restaurant van Nidum kunnen gasten genieten van zowel een koffie met gebak als een menu van de chef. Nidum is tijdens Christmas at Nidum op zaterdag 17 december geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag 18 december van 12.00 tot 18.00 uur.Links

www.nidum.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bed, bedtextiel, overtrek, decoratie, decoratie-artikel, meubel, stoel, slaapbank, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, vaas, vazen, woon, woontextiel, woningtextiel, vloer, vloerbekleding, karpet, vloerkleed, retail, detaillist, winkel, woonwinkel, label, merk, #nidum, #kenccarpets, #byeyelightdesign, #keijserenco, #bogardenbuitenmeubilair, #christmasatnidum

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe reorganisatie Signify
lees verder
Samenwerking met Yepp
Yepp, de Belgische groothandel voor vloeren, heeft een samenwerking gesloten
met Pascal Raes.
lees verder
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden