Bijlard boost parketlijm op Domotex

Woensdag 09 januari 2019

De Zoetermeerse lijmen- en kittenproducent Bijlard International zal op Domotex 2019 de opvolger van de MS Floor Booster voorstellen.
Bijlard boost parketlijm op Domotex

De milieuvriendelijke twee-komponenten parketlijm MS 2K Floor is ten opzichte van de MS Floor Booster nog verder 'geboost' en al na twee uur volledig belastbaar. Bijlard belooft dat de nieuwe formule ervoor zorgt dat de lijm twee keer zo sterk is, doorzweten voorkomt en tevens geschikt is om hoogteverschillen tussen het hout en de ondervloer tot wel 100% op te vangen.

MS 2K Floor wordt geleverd in een emmer van 9,75 kg en een doseerfles met MS Floor Booster met 250 ml inhoud. Met de kleinere verpakking kan binnen de verwerkingstijd alle lijm worden benut. Het product is vrij van oplosmiddelen en isocyanaten en is volgens Bijlard een uitstekend alternatief voor twee-komponenten polyurethaanlijmen: zo wordt het milieu ontlast en de gezondheid van de parketteur niet in gevaar gebracht.

 Links

www.bijlard.com
www.domotex.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, vloer, leggen, installeren, parket, parketteur, lijm, kit, beurs, #bijlard, #msfloor, #ms2kfloor, #msfloorbooster, #domotex, #domotex2019, #domotex19

Gerelateerd nieuws
Trendz Belgium + Intirio komen eraan
Over een goede week is het alweer zo ver: de allereerste accessoire-beurs Trendz Belgium, tegelijk gehouden met een speciale editie van interieurtextielbeurs Intirio met een beperkt, doch top-aanbod qua merken.
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
Druk op Domotex 2019
Gisteren was de laatste dag van de vloerbedekkingsbeurs Domotex 2019 in Hannover. De beurs is nog altijd internationaal gezien van grote betekenis, maar er loeren gevaren.
lees verder
Imm Cologne 2019 start
Vandaag, maandag 14 januari is de internationale interieurvakbeurs Imm Cologne gestart. En natuurlijk ook de de Design Post aan de overkant. De hele week tot en met zondag 20 januari!
lees verder
 
Coretec-visgraat in secret room
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden