Bijlard boost parketlijm op Domotex

Woensdag 09 januari 2019

De Zoetermeerse lijmen- en kittenproducent Bijlard International zal op Domotex 2019 de opvolger van de MS Floor Booster voorstellen.
Bijlard boost parketlijm op Domotex

De milieuvriendelijke twee-komponenten parketlijm MS 2K Floor is ten opzichte van de MS Floor Booster nog verder 'geboost' en al na twee uur volledig belastbaar. Bijlard belooft dat de nieuwe formule ervoor zorgt dat de lijm twee keer zo sterk is, doorzweten voorkomt en tevens geschikt is om hoogteverschillen tussen het hout en de ondervloer tot wel 100% op te vangen.

MS 2K Floor wordt geleverd in een emmer van 9,75 kg en een doseerfles met MS Floor Booster met 250 ml inhoud. Met de kleinere verpakking kan binnen de verwerkingstijd alle lijm worden benut. Het product is vrij van oplosmiddelen en isocyanaten en is volgens Bijlard een uitstekend alternatief voor twee-komponenten polyurethaanlijmen: zo wordt het milieu ontlast en de gezondheid van de parketteur niet in gevaar gebracht.

 Links

www.bijlard.com
www.domotex.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, vloer, leggen, installeren, parket, parketteur, lijm, kit, beurs, #bijlard, #msfloor, #ms2kfloor, #msfloorbooster, #domotex, #domotex2019, #domotex19

Gerelateerd nieuws
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Mapei verhuist naar Apeldoorn
Het magazijn zat al in Apeldoorn, maar nu verhuist de gehele Nederlandse vestiging van Almelo naar de nieuwbouw aan de Oude Apeldoornseweg 37K.
lees verder
Van Beekum naar Hillfloor
Robert van Beekum verkast van stoffenleverancier Artex uit Aarle Rixtel naar Hillfloor in Genemuiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden