Hello Mats op Domotex

Woensdag 09 januari 2019

Vanaf vrijdag 11 januari op de Domotex in Hannover worden de deurmatten van Hello Mats gepresenteerd.
Hello Mats op Domotex

Hello Mats zijn veelkleurige deurmatten van hoge kwaliteit, geproduceerd door Koti-Kobra. Dit is een Oostenrijkse deurmatfabrikant, die sinds vorig jaar deel uitmaakt van de Koti-groep uit Weert.

Hello Mats komt voort uit de expertise van industriële borstels, en heeft inmiddels tien jaar ervaring in de productie van op maat gemaakte deurmatten in verschillende variaties, maten en vormen. Dat wordt op de internationale vloerenbeurs Domotex in Hannover getoond.

Er zijn negen series deurmatten in verschillende samenstelling leverbaar in diverse standaardmaten en in een groot aantal kleuren. Alle matten zijn UV-bestendig, geschikt voor regen en sneeuw, en het is mogelijk om de matten met een hogedrukreiniger te reinigen.

 Links

www.domotex.de
www.koti-eu.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, entree, mat, entreesysteem, schoonloop, deurmat, buitenmat, vloerbedekking, stoffering, #hellomats, #koti, #kotigroep, #kotikobra, #domotex, domotex19, #domotex2019

Gerelateerd nieuws
Ruim 200 merken op jubilerend Incoda
De komende editie van Incoda (Interieur Collectie Dagen) komende september in Gorinchem groeit. Meer dan 200 merken worden tijdens deze tiende editie gepresenteerd.
lees verder
Nieuwe ondervloer van Estillon
Estillon introduceert Solidbase, een nieuwe collectie ondervloeren voor pvc, laminaat en parket.
lees verder
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder
Nieuwe Flotex collectie
Forbo Flooring introduceert binnenkort haar nieuwe Flotex Colour collectie: vier dessins en 90 kleuren in banen, tegel- en plankformaat.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden