Hello Mats op Domotex

Woensdag 09 januari 2019

Vanaf vrijdag 11 januari op de Domotex in Hannover worden de deurmatten van Hello Mats gepresenteerd.
Hello Mats op Domotex

Hello Mats zijn veelkleurige deurmatten van hoge kwaliteit, geproduceerd door Koti-Kobra. Dit is een Oostenrijkse deurmatfabrikant, die sinds vorig jaar deel uitmaakt van de Koti-groep uit Weert.

Hello Mats komt voort uit de expertise van industriële borstels, en heeft inmiddels tien jaar ervaring in de productie van op maat gemaakte deurmatten in verschillende variaties, maten en vormen. Dat wordt op de internationale vloerenbeurs Domotex in Hannover getoond.

Er zijn negen series deurmatten in verschillende samenstelling leverbaar in diverse standaardmaten en in een groot aantal kleuren. Alle matten zijn UV-bestendig, geschikt voor regen en sneeuw, en het is mogelijk om de matten met een hogedrukreiniger te reinigen.

 Links

www.domotex.de
www.koti-eu.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, entree, mat, entreesysteem, schoonloop, deurmat, buitenmat, vloerbedekking, stoffering, #hellomats, #koti, #kotigroep, #kotikobra, #domotex, domotex19, #domotex2019

Gerelateerd nieuws
Trendz Belgium + Intirio komen eraan
Over een goede week is het alweer zo ver: de allereerste accessoire-beurs Trendz Belgium, tegelijk gehouden met een speciale editie van interieurtextielbeurs Intirio met een beperkt, doch top-aanbod qua merken.
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
Druk op Domotex 2019
Gisteren was de laatste dag van de vloerbedekkingsbeurs Domotex 2019 in Hannover. De beurs is nog altijd internationaal gezien van grote betekenis, maar er loeren gevaren.
lees verder
Imm Cologne 2019 start
Vandaag, maandag 14 januari is de internationale interieurvakbeurs Imm Cologne gestart. En natuurlijk ook de de Design Post aan de overkant. De hele week tot en met zondag 20 januari!
lees verder
 
Coretec-visgraat in secret room
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden