Bedden ge´nspireerd door poolgebied

Vrijdag 24 maart 2023

Arctic Living is een nieuw meubel- en beddenmerk, dat richt zich op avontuurlijke consumenten tussen de 25 en 45 jaar, genieten van het buitenleven en gefascineerd zijn door de Arctic.
Bedden ge´nspireerd door poolgebied
Bedden ge´nspireerd door poolgebied Bedden ge´nspireerd door poolgebied

De eerste producten van het merk zijn boxspring’s en slaapbanken, met in de toekomst een gefaseerde introductie van banken. De filosofie van Arctic Living, geïnspireerd op de noordelijke poolregio's van de wereld, is dat eenvoud de ultieme verfijning is. Het merk zet zich in voor het creëren van stijlvol en betaalbaar meubilair met een strakke en moderne uitstraling.

 

Naast betaalbaarheid, comfort en design staat duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij het bedrijf van Rolf Das. Dit uit zich in milieuvriendelijke materialen en werkwijze. Alle producten worden vervaardigd in een ultramoderne fabriek in Litouwen, die volledig verticaal geïntegreerd is en zijn eigen schuim, veren en houten componenten produceert.

 

Das werkte onder meer 14 jaar bij Hilding Anders en bracht daarna samen met de Dominari Group het beddenmerk North Beds op de Benelux markt. Das: 'Wij bieden ook retailers zeer concurrerende prijzen, zodat ze hun klanten kwaliteitsproducten kunnen aanbieden tegen een scherpe prijs en een ver bovengemiddelde winstmarge. Ook vinden we snelle levertijden belangrijk zodat retailers zeker zijn van een snelle cashflow.'Links

www.arctic-living.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, meubel, wonen, design, meubilair, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, hoofdbord, projectinrichting, bed, boxspring, slaap, #articliving

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
 
Pastoe failliet
lees verder
Nieuwe directeur Modint
Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
lees verder
Evan verhuist naar Meubar
De fabriek van Evan Furniture verhuist naar de volledig nieuw gebouwde, hoogtechnologische locatie van Meubar in Aartrijke. Deze site is drie keer zo groot als de omvang van het huidige Evan te Veurne.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden