AR voor online verkoop Mline

Donderdag 30 maart 2023

Matrassenmerk Mline, onderdeel van Beter Bed Holding, experimenteert met Augmented Reality ter ondersteuning van online verkopen.
AR voor online verkoop Mline
AR voor online verkoop Mline

Beddenspecialist M-line lanceert binnen twee weken een online augmented realitytool. Dat vertelde e-commercemanager Dennis Touw woensdag tijdens de Webwinkel Vakdagen, zo meld Retailtrends.

 

Klanten kunnen met een online configurator producten virtueel in huis plaatsen. De tool is vooralsnog alleen beschikbaar via een weblink. Mline heeft nog niet de ambitie een app te lanceren. 

 

Het beddenmerk, dat valt onder Beter Bed Holding, verkoopt zowel via dealers als via een eigen webshop. De bedden en boxsprings zijn vooral offline te vinden in zo’n honderd Beter Bed-winkels en bij circa 250 dealers, maar daarnaast wil het merk klanten ook verleiden om online aankopen te doen. De AR-tool moet daarbij helpen. 'We willen online het verlengde maken van de winkel, en andersom. Daarbij is het visuele aspect van essentieel belang: klanten willen zien hoe een bed in een kamer staat,' aldus Touw.Links

www.mline.nl
www.beterbedholding.com

Tags

nieuws, interieur, online, matrassen, kussens, traagschuim, verkoop, webshop, ar, augmentedreality, tool, weblink, virtueel, dealers, website, winkel, boxspring, #mline, #beterbedholding

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
Nieuwe directeur Modint
Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
lees verder
Kleinste Ikea
Ikea opent kleinste vestiging van Nederland in Leeuwarden. Dit Plan & Order Point zorgt voor goede bereikbaarheid in Friesland.
lees verder
Leveringsproblemen Emma Sleep
Emma Sleep heeft toegegeven dat de klantenservice de laatste tijd niet optimaal was, waardoor klachten niet goed afgehandeld zijn. Hierover is overleg met de consumentenbond, waarvoor onder andere een compensatie is afgesproken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden