Barlinek visgraatparket Intr

Maandag 02 november 2020

Intr heeft in oktober het visgraatparket van Barlinek in zijn assortiment opgenomen. Barlinek staat bekend om zijn duurzaamheid, omdat de leverancier bomen terug plant. Daarnaast is het Crosslock legsysteem zeer innovatief.
Barlinek visgraatparket Intr

De houten visgraatvloerencollectie van Barlinek is verkrijgbaar in twee maten. 110 mm breed bij 660 mm lang en 130 mm breed bij 725 mm lang, in negen verschillende afwerkingen. De afwerking is extra mat. Wanneer de consument speciale wensen heeft kan de vloer volgen Intr ook onbehandeld aan de vloerenspecialist geleverd worden.

 

Het grote voordeel van de vloeren van Barlinek is volgens Intr het Crosslock-systeem. Dit biedt volgens het bedrijf veel voordelen t.o.v. traditioneel twee laags parket. Het Crosslock systeem heeft geen linkse en rechtse delen, waardoor veel tijd wordt bespaard tijdens de installatie en het zaagverlies beperkt blijft. Ook de prijs is volgens Barlinek gunstig. Het zaagsel dat overblijft na de productie wordt gebruikt voor verwarming, pallets en als open haards briket. De schors strooit Barlinek we in zijn tuinen.

 

Het bedrijf voert sinds 2000 het 'one for one'-programma uit, waarbij het planten van een boom wordt medegefinancierd door elk gekocht pakket van Barlinek-vloerdelen dat gemarkeerd is met een speciaal logo. Het 'klantenbos' van Barlinek telt twintig jaar later al bijna vijftien miljoen bomen.Links

www.intr.com
www.barlinek.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, vloeren, houten vloeren, groothandel, parket, hout, pvc, leggen, stroken, strook, plank, visgraat,#intr, #barlinek, #crosslock

Gerelateerd nieuws
Bacterieremmende droogloopmat
Vebe Floorcoverings lanceert een schoonloop collectie met een bacterie remmende werking genaamd de MicroGuard PROŽ, bestaande uit vijf kwaliteiten.
lees verder
Nieuw geluid bij Mflor
Nieuw jaar, nieuwe kansen. Zo kondigt John Loderus aan dat hij als binnendienst medewerker deel wordt van de Mflor familie. Loderus is hier deze week gestart.
lees verder
Digitaal platform
Euretco Wonen biedt haar leden een digitaal platform voor lokale vindbaarheid om zo de lokale positie te versterken.
lees verder
2021-2022 trends BNS Crisp in ETC
In december werd de trendlezing 'Nothing New, Everything New' gegeven in het ETC Design Center Europe. Stylistenvereniging BNS Crisp organiseerde deze presentatie over de Heimtextil trends voor 2021/2022 van trendwatcher Anne Marie Commandeur.
lees verder
Vrees voor faillissementen en ontslagen
Uit een flitspeiling onder leden heeft Inretail geconstateerd dat veel ondernemers snel moeten gaan afslanken en er paniek aan het ontstaan is. Inretail vraagt kabinet dan ook om de juiste maatregelen te nemen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden