Antwerp Design Days Victors en Creadis

Woensdag 21 oktober 2020

De Belgische agentuurbedrijven Creadis en Victors organiseren van 9-20 november de Antwerp Design Days. Pers, professionele klanten en relaties kunnen dan exclusief én coronaproof de nieuwste producten van hun merken ontdekken.
Antwerp Design Days Victors en Creadis

Nu Meubelbeurs Brussel en andere evenementen niet door kunnen gaan zoeken ook Belgische bedrijven naar een alternatief. Agenturen Victors en Creadis presenteren de nieuwe producten van de merken die ze vertegenwoordigen. Van Victors zijn dit: Carl Hansen & Son, Gubi, en Moooi (zie foto, Tinkering (l), Hubble Bubble Design (r)). Creadis verdeelt Arco, Montis, Pastoe, Classicon en Mattiazzi.

 

Bezoekers zijn welkom in twee bubbels van maximaal vier personen. Zij krijgen een presentatie van het nieuws van 2020 en een preview van 2021. Daarnaast is er een 'Early bird selling' van het outdoor meubilair van Carl Hansen & Son. Ook andere agenturen in Antwerpen houden partnerdagen. Volgens de bedrijven nóg een reden om een uitstap naar Antwerpen in te plannen via deze link.Links

www.victors.be
www.creadis-design.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, hospitality, kantoor, meubel, tafel, salontafel, slaap, slapen, nacht, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, zitmeubel, kast, stoel, fauteuil, dressoir, designmeubelen, tuin, outdoor, #victorsdesignagency, #gubi, #carlhansen, #moooi, #creadis, #arco, #montis, #pastoe, #Classicon, #Mattiazzi

Gerelateerd nieuws
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder
Ludo Campman naar Housing Heroes
Start up Housing Heroes meldt dat het bedrijf Ludo Campman heeft aangetrokken. Deze bekende naam in de branche wordt verantwoordelijk wordt voor de verdere ontwikkeling van de woninginrichting.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden