Decor Concept Store Eichholtz

Woensdag 21 oktober 2020

Op zaterdag 10 oktober jl. opende Decor Amsterdam de eerste Eichholtz Concept Store in Nederland.
Decor Concept Store Eichholtz

De Nederlandse Interieur- en meubelwinkel Decor Amsterdam van Thomas Schuchard heeft de primeur van de eerste Nederlandse Eichholtz Concept Store (foto). Het bedrijf, gevestigd aan aan de Overtoom 410 in Amsterdam, heeft de nieuwe winkel iets verderop, op 426, geopend. Hier wil Decor Amsterdam klanten de crème de la crème van interieur bieden.

Meubelbedrijf Eichholtz, opgericht in 1992 en gevestigd in Noordwijkerhout, heeft inmiddels winkels in Parijs, New York en Milaan. Daar zijn luxe meubels, lampen en woonaccessoires te vinden in smaakvolle interieurconcepten. De Eichholtz collectie is niet stijlgebonden: in een grote variatie komt ze tegemoet aan elke smaak, van minimalistisch tot extravagant.

Bij Decor Amsterdam kunnen meubels in de gewenste kleur en maat besteld worden, maar bij Eichholtz is alles direct uit voorraad leverbaar. Ook interieurdesigners kunnen bij de nieuwe Eichholtz Concept Store terecht. En even wachten op iemand is er geen straf: Decor heeft een Glamour Club op de benedenverdieping van de winkel, waar tevens een bar en zelfs een thuisbioscoop zit.Links

www.decoramsterdam.nl
www.eichholtz.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, detail, retail, shop, outlet, woninginrichting, online, webshop, internet, meubel, woonkamer, bank, meubelen, accessoires, decoratie, verlcihting, lamp, armatuur, keten, filiaal, concept store, thomas schuchard, #decoramsterdam, #eichholtz

Gerelateerd nieuws
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden