Ambitieuze online strategie Beter Bed

Donderdag 23 september 2021

Beter Bed heeft aangekondigd zijn pijlen meer te gaan richten op online verkoop. Daarvoor richt het bedrijf een aparte digitale organisatie op, genaamd Lunext Ook opent het bedrijf zijn eerste e-dc.
Ambitieuze online strategie Beter Bed

Het is de bedoeling dat Beter Bed binnen vier jaar groeit naar een online omzet van minstens € 100 miljoen. Daarvoor is Lunext opgericht, waarin alle huidige en toekomstige e-commerce proposities van Beter Bed worden ontwikkeld. Daarnaast wil Beter Bed inzetten op een verdere professionalisering en uitbreiding van de e-commerce afdeling. De verwachting is dat het e-commerce team de komende jaren zal worden verdubbeld.

 

Ook wil Beter Bed meer inzetten op uitbreiding en verdieping van het online aanbod en komt er een nieuw distributiecentrum voor online orders. Dit is het eerste e-dc voor Beter Bed, 11.000 m2 groot en opent komende maand in Veghel. Volgens Beter Bed zet het hiermee een belangrijke stap in de schaalbaarheid en toekomstbestendigheid van de supply chain voor online groei. Het e-dc moet de online assortimentsuitbreiding mogelijk maken en zorgt er ook voor dat het bedrijf aan de leverbehoefte van klanten kan voldoen.

 

Het beddenconcern doet dit omdat het online kanaal een steeds prominentere rol krijgt binnen de omnichannel strategie. De eerste personele versterking is inmiddels binnen: Thijs Nootenboom is aangesteld als directeur e-commerce. Hij komt over van Detailresult. Perijn Hoefsloot, de huidige e-commercedirecteur, wordt director strategic business development.Links

www.beterbed.be
www.beterbed.nl
www.beterbedholding.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, detail, retail, nachtrust, keten, winkelketen, economie, resultaat, winst, omzet, verkoop, overname, online, dc, organisatie, ambitie, #beterbed, #beterbedholding, #lunext

Gerelateerd nieuws
Impuls voor matrasrecycling
Vijf grote matrasproducenten - Beter Bed, Swiss Sense, Ikea, Hilding Anders en Koninklijke Auping - introduceren stichting Matras Recycling Nederland (MRN).
lees verder
Cyberveiligheid moet omhoog
Inretail inventariseerde onder aangesloten winkels de status van de cyberveiligheid en roept op om hierin te investeren.
lees verder
Unieke interieurstukken verzameld
Interieurontwerpbureau Equilibre Interiors stelt sinds kort haar entrepot in Amsterdam Noord onder de noemer Equilibre Heritage open voor liefhebbers van vintage meubels en objecten.
lees verder
 
DWI verplaatst MDXL Project & Interieur
lees verder
Circulariteit centraal bij BVP
Onlangs organiseerde de BVP (Branchevereniging Projectinrichting) eindelijk weer een bijeenkomst voor de leden, waarin Odette Ex een presentatie gaf over het thema circulariteit.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden