Ikea richt zich op gamers

Vrijdag 24 september 2021

Ikea lanceert, in samenwerking met het gamersmerk Republic of Gamers (ROG), een collectie die speciaal is ontworpen voor gamers. Er zijn wereldwijd 3 miljard* gamers: een grote groep die volgens Ikea vaak nog wordt vergeten als het gaat om oplossingen voor een beter leven thuis.
Ikea richt zich op gamers

De collectie bestaat uit meer dan dertig designvolle, ergonomische en betaalbare meubels en accessoires, die volgens Ikea bijdragen aan een optimale game-ervaring. Denk aan een bureaustoel met een extra flexibele hoofdsteun, een multi-verstelbaar bureau en een muisdraad kabelbungee, zodat de muis makkelijk beweegt. De collectie is vanaf oktober online en in alle Ikea winkels verkrijgbaar.

 

Alle producten zijn zo ontworpen dat gamers volledig in het spel kunnen opgaan en optimaal kunnen presteren. Zo kan het Uppspel bureau in hoogte versteld worden en gebruik je de uitsnede voor het kabelmanagement. De Matchspel stoel geeft extra steun aan de onderrug en heeft een rugleuning van gaas die voor een goede ventilatie zorgt. De metalen computerhouder heeft vier wieltjes waardoor de computer gemakkelijk verplaatst kan worden. De Lanespelare mok en bekerhouder zorgen dat een drankje op zijn plek blijft en met het Uppspel ophangbord kan alle hardware worden opgeborgen. Tenslote is er de Laneselare ringlicht met telefoonhouder.Links

www.ikea.com

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, online, retail, winkel, interieurwinkel, detaillist, keten, woonwinkel, e-commerce, #ikea,

Gerelateerd nieuws
 
Ontwerp door de natuur
lees verder
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
 
Maak kennis met de LXR18
lees verder
Honingkleurige glaskunst
Het Tsjechische Rückl is gespecialiseerd in het eeuwenoude ambacht van het glasblazen. Sinds 2017 vaart het bedrijf een moderne koers, met nieuwe collectie ontwikkeld door Rückl Art Director Rony Plesl.
lees verder
Eerste paal LFG Breukelen
Leolux Furniture Group (LFG) laat in Breukelen een Experience Center bouwen. De eerste paal voor de nieuwbouw werd vandaag, 14 oktober, geslagen door de vierde generatie van het Nederlandse familiebedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden