Akoestieke hoogvlieger

Dinsdag 17 augustus 2021

De nieuwe Tessera Perspective van Forbo Flooring biedt de zakelijke klant niet alleen een collectie van luxe tapijttegels met een fraai ingetogen streepdessin, maar ook een vloer die zorgt voor minimale geluidsoverdracht.
Akoestieke hoogvlieger
Akoestieke hoogvlieger Akoestieke hoogvlieger

Deze nieuwe collectie bevat maar liefst 65% aan gerecycled materiaal. Daarmee heeft de tegel het hoogste gehalte gerecyclede content van alle vergelijkbare tegels in de markt. Tessera Perspective laat zich verder gemakkelijk combineren met Forbo’s Allura Flex luxe vinyltegels.

 

Voor de productie van deze tapijttegel gebruikt Forbo Flooring een nieuw garensysteem, genaamd Refresh. Dit zorgt volgens de vloerenproducemt voor een volle, luxueus aanvoelende dekking en een dichter oppervlaktegevoel, terwijl er toch echt minder garens worden gebruikt, wat goed voor het milieu is. Het garensysteem kent bovendien een ingebouwde weerstand tegen vlekken en vervuiling.

 

De basis van de nieuwe  tegelcollectie bestaat uit acht neutrale kleurtinten aangevuld met zes accentkleuren. Elke kleurtint combineert twee accentkleuren waardoor het moderne, zacht gestreepte dessin ontstaat.

 

Tessera Perspective heeft verder een hoge akoestische waarde van 25dB voor minimale geluidsoverdracht. Dit draagt bij aan een aangenaam binnenklimaat waarin werknemers, klanten of gasten zich goed kunnen concentreren.

 

Alhoewel het een tegelcollectie betreft, geeft de monolithische manier van installeren de indruk van een kamerbreed gelegde vloer. Individuele tegels kunnen bovendien makkelijk vervangen worden. Het product valt met klasse 33 in de hoogste klasse voor duurzaamheid en kwaliteit.Links

www.forbo-flooring.nl/tesseratapijttegels
www.forbo-flooring.nl/perspective

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, hotel, vloer, vloerbedekking, egalisatie, lijm, egaliseren, vlak, bekleding, bekleden, stoffering, stofferen, stoffeerder, leggen, plaatsen, vinyl, pvc, lvt, tapijt, tapijttegel, linoleum, marmoleum, flotex, allura, akoestisch, perspective, recycling, #forbo, #forboflooring, #tessera, #tesseratapijttegels, #refresh

Gerelateerd nieuws
Innovatieve vloer in 3D geprint huis
In Beckum, in het Duitse Noordrijn-Westfalen, werd onlangs het eerste geprinte huis van Duitsland geopend. De vloer in dit innovatieve gebouw is afkomstig van de nabij gevestigde fabrikant Meisterwerke.
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Coretec weer op TV
lees verder
Incoda succesvol verlopen
De Incoda in Gorinchem was een zeer geanimeerde beurs met een prima uitstraling. Dat maakt het tot een succes, al is het aantal bezoekers een stukje lager geweest dan de beurs voor de pandemie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden