Acht designmerken in Antwerpen

Woensdag 10 maart 2021

Beurzen zitten er voorlopig nog niet in, maar bij Stilfuld Agency in Antwerpen zijn van 22 maart tot en met 3 april de noviteiten van acht designmerken te zien.
Acht designmerken in Antwerpen
Acht designmerken in Antwerpen Acht designmerken in Antwerpen

In september 2019 startte Sigrid Thomas interieurdesign agency Stilfuld. Het woord Stilfuld betekent stijlvol in het Deens. De letters 'ST' refereren naar de oprichtster van het agentuur, Sigrid Thomas. De letter 'D' verwijst naar het woord design.

 

Het agentuurbedrijf heeft zes Scandinavische en twee Nederlandse designmerken in portefeuille. Bruunmunch Furniture (DK), Kristina Dam Studio (DK foto 2), Made by Hand (DK foto 3), Gejst (DK), Wally and Whiz (DK), Fram Oslo (NO), Urban Nature Culture (NL) en Studio Macura (NL).

 

De selectie voor de merken gebeurt op basis van Stilfunds merkwaarden: duurzaamheid, eenvoud, emotie en vakmanschap. Stilfuld is steeds op zoek naar nieuwe inspirerende merken en getalenteerde ontwerpers om te blijven groeien.

 

In juni 2020 opende Sigrid haar eigen showroom. Ze koos voor deze manier van werken aangezien beurzen voorlopig niet plaatsvinden. Zo kunnen klanten de collecties in alle rust - en coronaproof - ontdekken. Van 22 maart tot en met 3 april vinden hier de Inspiration Days plaats. Van de acht merken zijn dan de nieuwste producten te zien. Het accent ligt volgens Sigrid op de vier Deense interieurmerken en voor de nieuwe outdoor collectie van Kristina Dam Studio.Links

www.bruunmunch.com
www.framoslo.com
www.gejst.com
www.kristinadam.dk
www.madebyhand.dk
www.stilfuld.be
www.studiomacura.com
www.urbannatureculture.com
www.wallyandwhiz.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, agentuur design, show, huisshow, evenement, tentoonstelling, event, meubel, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, #Stilfund, #BruunmunchFurniture, #KristinaDamStudio, #MadebyHand, #Gejst, #WallyandWhiz, #FramOslo, #UrbanNatureCulture, #StudioMacura

Gerelateerd nieuws
 
Push voor Theca merk Flexlux
lees verder
Problemen meubelindustrie
De productie van meubelen en interieurs komt steeds meer in de knel door aanhoudende tekorten en late levering van grondstoffen en materialen. Meubelen en interieurs zullen duurder worden.
lees verder
Niet alleen bedden bij JWR
Heeft u zich al aangemeld voor de Voorjaarsvakdagen in DWI? Op 12 en 13 april en van 18-20 april staat ook JWR-Bedden klaar om interieurprofessionals de merken Rőwa en Selecta te tonen. Het bedrijf introduceert echter ook een Coronatafel.
lees verder
Voorjaarsvakdagen bijna van start
De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 – 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
lees verder
Inretail gooit handdoek
Detailhandelsbrancheorganisatie Inretail gaat niet in hoger beroep tegen de Nederlandse staat om de gedwongen winkelsluiting op te heffen. En het IMF heeft overheden inmiddels geadviseerd om noodlijdende zaken op te kopen!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden